Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Kasya 18:37, 14 kwi 2020

Agania napisał(a)

Dorotko ja świeżo upieczona bacia tym bardziej mi smutno, żeby dotknąć i całować na maxa nie mogę, dziadek też cierpi, ale musimy wytrzymać i trwać z daleka...
Już po zimie, codziennie obserwuję tulipanki

pąki są przepięne

Och no domyślam się jak ci ciężko
Tulipanki z bratkami urocze
TAR 18:38, 14 kwi 2020

Aganiu ale wiosna zaawansowana u Ciebie, snieg chwilowy ale kwiaty kwitna. U mnie magnolki jeszcze spia a kloniki ledwo co wypuscily
Agania 18:40, 14 kwi 2020

Milka napisał(a)
Ten klon pagodowy już mnie kiedyś kusił, jak trafię ...może posadzę, a wywalę jakiś rodek.
Świerk zakrywa magnolię, to chyba Susan, wiekowa jak u mnie

Irciu pomylił Ci się klon z dereniem
Susanki mamy już gigantki
Anda 18:41, 14 kwi 2020

TAR napisał(a)

tiarelle maja ten sam problem co zurawki, co 2-3 sezon trzeba odmladzac, niestety takie moje doswiadczenie. tylko dlatego ze lubie je bardziej to w tym sezonie zdecydowalam sie 3 kępki odmlodzic ale to ostatni raz.

To nie jest dobra informacja

Boszsz, heucherella pewnie ma też ten problem? Geum też podobno co trzy lata trzeba odmładzać. Masz może jakiś pomysł na ładne, duże liście (oprócz host i przywrotnika)?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Agania 18:44, 14 kwi 2020

MartaCho napisał(a)
Agatko,
Jakie te Twoje ujęcia są cuuuudne! Dzień wcześniej i mielibyśmy białe święta
Pozdrawiam cieplutko!

Święta zapamiętamy na długo tyle słońca i ciepła z natury to nigdy nie było
Zdjęcie na gorąco pewnie słabe, bo już słoneczko zaszło, ale śniegu już nie widać

Pozdrawiam Martuś
TAR 18:45, 14 kwi 2020

Anda napisał(a)

To nie jest dobra informacja

Boszsz, heucherella pewnie ma też ten problem? Geum też podobno co trzy lata trzeba odmładzać. Masz może jakiś pomysł na ładne, duże liście (oprócz host i przywrotnika)?

a rodgersje?
Anda 18:49, 14 kwi 2020

TAR napisał(a)

a rodgersje?

Sliczne, ale nie na brzeg rabaty, za wysokie... Mam zagwozdkę.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
TAR 18:58, 14 kwi 2020

Anda napisał(a)

Sliczne, ale nie na brzeg rabaty, za wysokie... Mam zagwozdkę.

to moze bergenie? ja sobie je bardzo chwale na obwodkach, jeszcze moze emimedium albo derenie kanadyjskie (te ładnie zadarniaja), brunnery. chwile pomysle co by mozna
Agania 19:08, 14 kwi 2020

AgaCzek napisał(a)
Ależ cudna ta zima, a donica tulipanowiec bratkowa mnie zauroczyła!

Aga jak może się nie podobać donica zimowa
Staruje Wiąz Gejsza

Agania 19:10, 14 kwi 2020

TAR napisał(a)

tiarelle maja ten sam problem co zurawki, co 2-3 sezon trzeba odmladzac, niestety takie moje doswiadczenie. tylko dlatego ze lubie je bardziej to w tym sezonie zdecydowalam sie 3 kępki odmlodzic ale to ostatni raz.

To już testowałam, na dzień dzisijszy nie mam