Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Piotr_ 21:45, 05 cze 2020

Witaj u mnie dopiero irysy zaczynają koncertować a u cb już tak cudnie
Urszulla 21:59, 05 cze 2020

Agania napisał(a)
Drugi mój ulubieniec też historyczny " Jurasic Park" po latach na tym samym miejscu

Fajny irys
ElzbietaFranka 23:52, 05 cze 2020

Agania napisał(a)

Wiśnia Pisardii i Drumondii
Moje dzisiejsze łowy

nie ukryłam zakupów, ale dostałam ha, ha, kolejną stówę na zakupy dojdę do 200
byleby wycyganić kartę

Piękne paprocie uwielbiam je, ale one mnie nie. Co kupię czy to do ogrodu czy do domu rok najwyżej dwa i po paprociach.

Czy możesz mi doradzić co mam kupić aby rosły w moim lasku, aby wreszcie mnie polubiły.
Kiedyś bardzo nie lubiłam host kupiłam 2 i rosły w kącie. To co zobaczyłam na ogrodowisku przeżyłam szok ile ich jest i jakie ładne. Więc od dwóch lat skupuje i już ich mam dosyć sporo. Może i paprocie u mnie się zadomowią.

Irysy masz piękne też mam, ale musiałam je wykopać w czasie kwitnienia i ledwo kwitną.

Mnie czeka zmiana umeblowania w kuchni. Zabieramy się do tego jak pies do jeża. Już był fachowiec, ale odwołaliśmy bo wirus teraz znowu nie za bardzo nam się chce bo realizacja na sierpień wrzesień. Najgorsze to kucie starych kafelek chociaż bardzo mi się podobają ale nie pasują do mebli.

W każdym razie jak się mieszka w mieszkaniu to człowiek nie taki skóry do remontów.

Też piekę trzeci dzień i nie ubywa bo co chwilę deszcz mnie przegania, ale jak teraz zrobię to już się później nie dotykam pielenia. Teraz jest najgorszy okres wszystko naraz rośnie.

Oj ale się rozpisalam

Pozdrawiam
kasiek 07:00, 07 cze 2020

Piękne masz kosaćce, moje w tym roku nie kwitną, choć kupiłam je w zeszłym w botaniku, ale poczekam bo widzę że warto
danuta_szwajcer 20:01, 07 cze 2020

Rodki u mamy piękne Poczytałam też o remontach, też mam rok na remonty, Piękne fotki z ogrodu jak zawsze. Irysy masz bardzo ładne. Pozdrawiam
abiko 20:04, 07 cze 2020

Remont łazienki..? o matko ale cudnie będzie Masz rok remontowy chyba
Agania 07:23, 08 cze 2020

MartaCho napisał(a)
Bardzo ładna łazienka Radość po zakończonym remoncie na pewno ogromna.
Miłego dzionka u wnusi! Trochę przytulasków takiego słodziaka i naładujesz u niej na pewno swoje baterie

Naładowana wróciłam... mała miała doskonały humorek i babcia miała radość
Agania 07:25, 08 cze 2020

Mixtoorka napisał(a)
Oj jaki uroczy gość, szkoda że konsument
Piękny ogród u Mamy

Jaka przytulna łazienka! Super!

Dziękuję tacy goście mogą być nawet konsumentami
Sama nie mam rh to podziwiam u mamy
Przed nami druga łazienka
Agania 08:42, 08 cze 2020

sylwia_slomczewska napisał(a)

Winowajca, a ma taką niewinną minęCudny, u nas z rowu pić podobny za siatką się pojawia. Ale jak on się do Was dostał, przecież macie ogrodzone....?

Remontów zazdraszczam i nie Zazdraszczam bo pięknie wyszło, a nie bo nienawidzę demolki w domu, ja jestem chora na samo malowanie
Ale na szczęście remont balkonu już zakończony, dziś ziemię umieszałam pod rośliny do skrzynek. Teraz muszę rośliny nabyć

Brama była otwarta to sobie przyszedł
Samo malowanie nie cieszy, ale nowy wystrój zawsze
Agania 08:43, 08 cze 2020

Waclaw napisał(a)

U mnie taki sam winowajca poobgryzał mi wiosną klona japońskiego, derenia kousa i dwie brzozy papierowe. Zahaczył o magnolię i skubnął klona Ginnala. Zły byłem że ech! Posmarowałem repelentem i mam spokój.

Co to jest ten repelent?