Piękne paprocie uwielbiam je, ale one mnie nie. Co kupię czy to do ogrodu czy do domu rok najwyżej dwa i po paprociach.
Czy możesz mi doradzić co mam kupić aby rosły w moim lasku, aby wreszcie mnie polubiły.
Kiedyś bardzo nie lubiłam host kupiłam 2 i rosły w kącie. To co zobaczyłam na ogrodowisku przeżyłam szok ile ich jest i jakie ładne. Więc od dwóch lat skupuje i już ich mam dosyć sporo. Może i paprocie u mnie się zadomowią.
Irysy masz piękne też mam, ale musiałam je wykopać w czasie kwitnienia i ledwo kwitną.
Mnie czeka zmiana umeblowania w kuchni. Zabieramy się do tego jak pies do jeża. Już był fachowiec, ale odwołaliśmy bo wirus teraz znowu nie za bardzo nam się chce bo realizacja na sierpień wrzesień. Najgorsze to kucie starych kafelek chociaż bardzo mi się podobają ale nie pasują do mebli.
W każdym razie jak się mieszka w mieszkaniu to człowiek nie taki skóry do remontów.
Też piekę trzeci dzień i nie ubywa bo co chwilę deszcz mnie przegania, ale jak teraz zrobię to już się później nie dotykam pielenia. Teraz jest najgorszy okres wszystko naraz rośnie.