Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 19:04, 06 lut 2021

gosika67 napisał(a)
Oczar pięknie wygląda. Miałam sobie wcześniej kupić, chociaż popatrzę u Ciebie.

Mój stary oczar nigdy mnie nie zawodzi i zawsze kwitnie co roku
Agania 13:32, 07 lut 2021

U nas zimowa nie pogoda.
Ciemierniki Madame Lammonier cieszą

kami 13:36, 07 lut 2021

Też chcę
BASIA8 17:26, 07 lut 2021

Piękny ciemiernik. Kolorek bąbowy
KasiaLangier 18:46, 07 lut 2021

Ciemiernik PRZEPIĘKNY ! Bardzo je lubię. W zeszłym roku zrobiłam u siebie zimowe- ciemiernikowe rabatki. Jeden kwitnie, inne pączkują, ale podejrzewam, że potrzebują czasu, żeby się zadomowić. Trochę mi ich szkoda, bo są takie skostniałe od mrozu. Lekko przykryłam je sosnowymi gałązkami, ale boję się, zeby się od tego nie połamały.

PS. Tak z innej beczki, wydaje mi się, że wspominałaś, ze jesteś użytkowniczką termomixa. Przymierzam się do zakupu i byłabym wdzięczna za opinię, czy warto ?

Alija 18:52, 07 lut 2021

Ciemiernik śliczny, też lubię. Ładnie i bardzo długo kwitną. Pozdrawiam!
Kasiek 22:01, 07 lut 2021

Dolacze sie do pochwal ciemiernikowych
Agania 22:55, 07 lut 2021

kami napisał(a)
Też chcę

Leć na zakupy
Agania 22:57, 07 lut 2021

BASIA8 napisał(a)
Piękny ciemiernik. Kolorek bąbowy

Bardzo, mi się spodobał, super, że miałam szczęście w tym niefarcie
się na nie załapać
Agania 23:01, 07 lut 2021

KasiaLangier napisał(a)
Ciemiernik PRZEPIĘKNY ! Bardzo je lubię. W zeszłym roku zrobiłam u siebie zimowe- ciemiernikowe rabatki. Jeden kwitnie, inne pączkują, ale podejrzewam, że potrzebują czasu, żeby się zadomowić. Trochę mi ich szkoda, bo są takie skostniałe od mrozu. Lekko przykryłam je sosnowymi gałązkami, ale boję się, zeby się od tego nie połamały.

PS. Tak z innej beczki, wydaje mi się, że wspominałaś, ze jesteś użytkowniczką termomixa. Przymierzam się do zakupu i byłabym wdzięczna za opinię, czy warto ?

Kasiu życzę Ci powodzenia w uprawie ciemierników
Moje teraz patrzą na mnie z parapetu kuchennego... przy tm mrozie pewnie nie dałyby sobie rady, muszą się zahartować w gruncie, przekwitną to wiosną posadzę w ogrodzie

TM wykorzystuję codziennie, nie wyobrażam sobie kuchni bez tego sprzętu sprawdza się bardzo dobrze jeśli gotujesz i z niego korzystasz, bo jeśli nie to wiesz sporo kosztuje. Syn i córcia kupili sobie lidlomixa wersja tańsza i dobrze też jest wydana do niego książka z przepisami.

Decyzja musi być przemyślana ze swojej strony ja polecam i służę pomocą