Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 18:39, 15 lut 2021

popcorn napisał(a)

u nas jest ok, nie moge narzekać, pług 3-4 razy dziennie widzę, z piaskiem i solą.
Droga prawie czarna, miejscami, ale miejscami biała bo nawiewa z pól.

byle do wiosny, już niedaleko!

Byłam na zdalnej 3 dni, na mammografii autem zastępczym, a sprawy z autem nie ruszają z miejsca, albo napiszę tak, że auto jeszcze nie w warsztacie
Drogi odśnieżane, rozjeżdżone środkiem drogi, a przy krawędziach droga oblodzona.
Mróz trzyma, dobrze bo przynajmniej słońce się pokazuje.
Ma być od środy odwilż
Agania 18:47, 15 lut 2021

Agatorek napisał(a)

Piękne te ciemierniki
Oby do wiosny

Ciemierniki spoko się trzymają na kuchennym parapecie

Odwiedziły nas sarny jedna wskoczyła nam nawet na taras
Ptaszki też się pokazały, sikory, rudziki, kosy zbierają to co pod karmnikiem
uzupełniłam ziarno, słoninkę i rozrzuciłam kodom i sarenkom jabłka
Agatorek 19:28, 15 lut 2021

Ptaszki już i u nas słyszałam
Ale sarny tak blisko jak u Was, to jeszcze nie miałam. Ale jak tam się znalazła? Przeskoczyła ogrodzenie?

Ps. Współczuje problemów z autem, z drugiej strony dobrze, że tylko na tym się skończyło.
JoannA 19:29, 15 lut 2021

Agania napisał(a)

Dziękuję Joasiu.
Miałam do nie dawna 4 kotki, od kilku mamy 3 kotki , odeszła od nas nasza najmłodsza koteczka Nigra
Coś ją męczyło, z krwi nic nie wyszło, była pod kroplówką 4 godziny, ale nie przeżyła nocy
Smutno nam bardzo, teraz u nas splot pechowych wydarzeń

Przykre to bardzo jak odchodzą nasi milusińscy, ale Aganiu pomyśl jak miała piękne życie u Was to lżej będzie na sercu. Zrobiłaś wszystko żeby ją pomóc.
Mnie pomógł zapomnieć o Naszej suni Lolek. Wniósł tyle radości całej rodzinie. A nigdy nie chciałam mieć kotka
Buziaki Aganiu
sylwia_slomc... 19:41, 15 lut 2021

Agatka do wiosny już bliziutko, a kysz te czarne myśli, przecież bez ogrodu nie dasz rady
Agania 20:01, 15 lut 2021

Agatorek napisał(a)
Ptaszki już i u nas słyszałam
Ale sarny tak blisko jak u Was, to jeszcze nie miałam. Ale jak tam się znalazła? Przeskoczyła ogrodzenie?

Ps. Współczuje problemów z autem, z drugiej strony dobrze, że tylko na tym się skończyło.

Aga one do nas wchodzą, bramę mam otwartą, widać są wygłodniałe, to podchodzą, niestety są płochliwe,
nie zdążyłam z fotką.

Dziękuję... życiem się nadal cieszę...tylko ten stres jeszcze trzyma przez tę papierologię i stratę czasu...
Pozdrawiam na jutro u życzę Ci słońca
Agania 20:07, 15 lut 2021

JoannA napisał(a)

Przykre to bardzo jak odchodzą nasi milusińscy, ale Aganiu pomyśl jak miała piękne życie u Was to lżej będzie na sercu. Zrobiłaś wszystko żeby ją pomóc.
Mnie pomógł zapomnieć o Naszej suni Lolek. Wniósł tyle radości całej rodzinie. A nigdy nie chciałam mieć kotka
Buziaki Aganiu

Żal mamy ogromny, bo tak nagle nam odeszła, nasza kochana bengalka no cóż na zawsze zostanie w naszych sercach.
Lolek wiedział kiedy Was wybrać, zjawił się jak aniołek z nieba
JoannA 20:11, 15 lut 2021

Agania napisał(a)

Żal mamy ogromny, bo tak nagle nam odeszła, nasza kochana bengalka no cóż na zawsze zostanie w naszych sercach.
Lolek wiedział kiedy Was wybrać, zjawił się jak aniołek z nieba

A widziałaś Aganiu Naszego ślicznego aniołeczka?
Agania 20:11, 15 lut 2021

sylwia_slomczewska napisał(a)
Agatka do wiosny już bliziutko, a kysz te czarne myśli, przecież bez ogrodu nie dasz rady

Zima mnie nie nastraja pozytywnie, ostatnie wydarzenia też swoje dołożyły, zimo a kysz, a będzie lepiej, mam nadzieję, że ta odwilż przyjdzie na maxa
Agania 20:14, 15 lut 2021

JoannA napisał(a)

A widziałaś Aganiu Naszego ślicznego aniołeczka?

A koteczka taaak, ale u Was dwa aniołeczki
Jeszcze dziubdziulka nie widziałam...jest?