Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 23:11, 07 lut 2021

Alija napisał(a)
Ciemiernik śliczny, też lubię. Ładnie i bardzo długo kwitną. Pozdrawiam!

Taaak cieszy mnie on kiedy teraz mrozy w ogrodzie szaleją
Agania 23:12, 07 lut 2021

Kasiek napisał(a)
Dolacze sie do pochwal ciemiernikowych

Chwalisz ... udało mi się polowanko, może zechce się u mnie zadomowić
kami 08:30, 08 lut 2021

Agania napisał(a)

Leć na zakupy

U mnie nie ma takich odmian, ale będę pilnowała w miarę możliwości. Może się pojawią, może się uda
Agania 10:29, 08 lut 2021

kami napisał(a)

U mnie nie ma takich odmian, ale będę pilnowała w miarę możliwości. Może się pojawią, może się uda

Codziennie coś nowego się pojawia, miałam farcik... Ha, ha, ha
kami 10:50, 08 lut 2021

Dzisiaj to mam tajfun śnieżno-wietrzny na dworze, kilometrowe korki. Pewnie pół Polski tak wygląda.
Raczej dostawy też tak szybko nie będzie a jeszcze z przeceną .
Paprykę mam posianą, jest powód do radości
Agania 13:44, 08 lut 2021

kami napisał(a)
Dzisiaj to mam tajfun śnieżno-wietrzny na dworze, kilometrowe korki. Pewnie pół Polski tak wygląda.
Raczej dostawy też tak szybko nie będzie a jeszcze z przeceną .
Paprykę mam posianą, jest powód do radości

Dojazd do pracy zajął mi 3 godziny, odśnieżanie od 5.00 rano

Nie chcemy tej zimy już... przesadziła pani zima
Jestem Ciebie dumna, ja jeszcze nic nie wysiałam, ale nasionka posiadam
anpi 13:59, 08 lut 2021

Bywam u Ciebie z telefonu i pewnie się ostatnio nie wpisywałam!? Nie zazdroszczę przygody drogowej! Ale gratuluję kolejnej szykującej się małej niespodzianki. Teraz musisz myśleć nad placem zabaw Choć już dla pierwszej wnusi podlewanie ogrodu pewnie będzie najlepszą zabawą
Ciemiernikami kusisz, tylko już na więcej nie mam miejsca
Pozdrawiam Aganiu
Agania 14:35, 08 lut 2021

anpi napisał(a)
Bywam u Ciebie z telefonu i pewnie się ostatnio nie wpisywałam!? Nie zazdroszczę przygody drogowej! Ale gratuluję kolejnej szykującej się małej niespodzianki. Teraz musisz myśleć nad placem zabaw Choć już dla pierwszej wnusi podlewanie ogrodu pewnie będzie najlepszą zabawą
Ciemiernikami kusisz, tylko już na więcej nie mam miejsca
Pozdrawiam Aganiu

Nowiny u mnie są i te dobre i te złe, ale najbardziej mi brakuje naszych wypadów po ciemierniki do Jasionki, to już drugi rok, kiedy nam się nie uda zobaczyć

Fajna nam się grupa spotkaniowa utworzyła... czekam na taką kolejną okazję

Super jakby ktoś miał taki plac zabaw na wydaniu, z pewnością piaskownica
będzie, huśtawka już jest taka przenośna, ale córcia do domku zabrała do podwieszenia w drzwiach
popcorn 14:43, 08 lut 2021

Nie mogę się doczekać normalności, spotkań, wyjazdów...
do LM bym się wybrała ale aura mnie przeraża, moje mini autko już przetrwało bliskie spotkania z większymi i więcej nie chcę...
może jak się trochę poprawi i przejazd przez miasto nie bedzie zajmował 3x więcej czasu niż zwykle...
ciemierniki pięknie Ci kwitną
pozdrawiam serdecznie, byle do wiosny!
Agania 19:13, 08 lut 2021

popcorn napisał(a)
Nie mogę się doczekać normalności, spotkań, wyjazdów...
do LM bym się wybrała ale aura mnie przeraża, moje mini autko już przetrwało bliskie spotkania z większymi i więcej nie chcę...
może jak się trochę poprawi i przejazd przez miasto nie bedzie zajmował 3x więcej czasu niż zwykle...
ciemierniki pięknie Ci kwitną
pozdrawiam serdecznie, byle do wiosny!

Z pewnością na targach w Jasionce by Ci się spodobało
Aura jest ciężka, nie ma co wariować, do domu z pracy też mieliśmy ryzykowny powrót, prowadziłam auto zastępcze przez miasto, a, pod naszą górę przesiadł się eM, nie wyjechał, zatrzymało nas buksujące auto, ja za kierownicą bym spanikowała, ale żon miszczu

Pługi nie zbierały u nas śniegu, nie lały solą i nie piaskowały...czy u Was
jest podobnie?