Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 21:57, 05 kwi 2014

Biel, żółtawy i burgunt w ogrodzie mi się marzy i pasuje do różu i żółtego i pomarańczu który lubię i do zielonego bukszpana i cisa, tak wyobrażam sobie mój przedogródek, podajcie mi jakieś pomysły jak wam się nasuną?

tarasik wyraziłam w tych kolorach.............nie patrzcie na koty

Kasik 22:09, 05 kwi 2014

Agania napisał(a)

Kasiek, moja Genie ma dalej pączek, nie depczcie przy niej, bo korzonki u niej na samej górze rosną.........zakwitnie na 1000%

Jakaś psychoza: Ja nie mogę Przecież nie depczę jej korzonków. No co TYYYYY
Agania 22:15, 05 kwi 2014

Ja sama przydeptałam moją, eM zapytał, czy magnolki., które kupił zakwitną........dlatego tak napisałam, jestem przewrażliwiona i zarazem szczęśliwa , że Genie mi zakwitnie..........ja tak z ostrożności napisałam. ale czy ty oglądałaś korzenie magnolii?................jak sama sprawdzisz to będziesz wokół niej na paluszkach tańcować
paniprzyroda 22:28, 05 kwi 2014

Jestem u Ciebie na bieżąco, ciekawam tej Geni Mam dużą magnolię NN jak zakwitnie to pokażę zdjęcia, może będziesz wiedziała co to za panna pozdrawiam.
Kasik 22:41, 05 kwi 2014

Agania napisał(a)
Ja sama przydeptałam moją, eM zapytał, czy magnolki., które kupił zakwitną........dlatego tak napisałam, jestem przewrażliwiona i zarazem szczęśliwa , że Genie mi zakwitnie..........ja tak z ostrożności napisałam. ale czy ty oglądałaś korzenie magnolii?................jak sama sprawdzisz to będziesz wokół niej na paluszkach tańcować

Ok. Wierze na słowo. Korzonków nie oglądałam. Będę trzymała się z daleka. niech tylko Ona mnie już tak nie trzyma - w napięciu.
Agania 22:47, 05 kwi 2014

paniprzyroda napisał(a)
Jestem u Ciebie na bieżąco, ciekawam tej Geni Mam dużą magnolię NN jak zakwitnie to pokażę zdjęcia, może będziesz wiedziała co to za panna pozdrawiam.

To poczekamy jak zakwitnie i pokaże kwiaty
Agania 22:54, 05 kwi 2014

Kasik napisał(a)

Ok. Wierze na słowo. Korzonków nie oglądałam. Będę trzymała się z daleka. niech tylko Ona mnie już tak nie trzyma - w napięciu.

Jesteś bardzo niecierpliwa, sprawdzasz codziennie jak kwiat się rozwija?
Mala_Mi 23:30, 05 kwi 2014

i pasuje do różu i żółtego i

Oj ten zestaw jest beeeeee
Agania 23:41, 05 kwi 2014

Mala_Mi napisał(a)

Oj ten zestaw jest beeeeee

A jaki zestaw pasuje do burgunda Aniu..............doradź bo jestem w próbie, a jak posadzę, to już po ptokach, ale w tym kolorku, to siem nie spodziewam wielu pomysłów
Margarete 01:36, 06 kwi 2014

Ale masz szczęście z tą Genia, że od razu w pierwszym roku zakwitła ci..... a taki sobie patyczek był...no, no,no.
Ja w sumie jej nie kupiłam, bo jak dotarłam do OBI to same marne sztuki zostały, były juz przebrane a w centrum ogrodniczym były same wielkie, kwitnące..po 360 zł...
Ale sie napaliłam i za rok na pewno kupię, a może jesienia promocje jakieś trafię.....

Moja Susan będzie miała 9 kwiatów ( w ub roku miała szt. 1 ) oczywiście jak mi ich pies nie obgryzie, wczoraj przegoniłam moją sukę od magnolii, stała obok i skubała pączki magnolii..........nie wiem czy one slodkie są czy jakie......nie próbowałam sama.............widocznie smakowały jej..
Sasanki cudne - dzis tez kupiłam sobie 3 szt tyle że takie fioletowe......ale tez ładne.