Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 21:24, 26 maj 2014

ZbigniewG napisał(a)
Agata myślałem że to zieleniejący Białobok a to Janek zrobił mi takiego psikusa , kupiłem go niedawno

Zbyszku ciekawa jestem, gdzie dostałeś Janka?.............iglaczkowo to masz pokręcone w głowie, chyba tak jak ja ............dzisiaj było bardzo parno i duszno, i spać się chciało i się poległo

a ja mam tak , gdzie iglaczek to kwiatuszek

Agania 21:47, 26 maj 2014

Kondzio napisał(a)
Chcesz mnie do zawału doprowadzić i Andrzeja do bankructwa hi hi hi

No co ty, jakie bankructwo......tak źle nie będzie.................jak nam będą rośliny zdrowo rosnąć............to majątek w sercu nam urośnie...............byle tylko nasze kręgosłupy to wytrzymały, bo ja teraz mam dwie potrzeby, mieć kogoś do sprzątania i do prac ogrodowych i to doprowadziłoby nas do bankrudztwa, a tak poza tym to radość w sercu.................i lejeeeeeeeeeeeeeee u mnie

ale podlewa mi się ogródek i to o takiej wymarzonej wieczornej porze, miałam dzisiaj wyjątkowo piękne popołudnie po ciężkim dniu pracy i mam cudowny wieczór z upragnionym deszczem podlewającym mi ogród
Kondzio 21:52, 26 maj 2014

No nie wiem tyle klonów pokazujesz ze nie wiem jak to bedzie hi hi hi u nas tez leje jak holera i buza okropna a z deszczu sie cieszę bo mi studnie napełnić bo wykorzystana prawie była odp odlewania ogrodu hi hi hi
yolka 22:09, 26 maj 2014

Agato, Twój ogród poraz kolejny powalił mnie na kolana
paulina_wero... 22:53, 26 maj 2014

fantastyczne fotaski
Kindzia 20:54, 27 maj 2014

Agatko...te Twoje drzewa...takie kolorowe i cudne...od złej strony się za ogród zabrałam, trudno.

Aaaa i jeszcze : jeden z moich buczków chyba jednak polegnie
Agania 21:40, 27 maj 2014

Kindzia napisał(a)
Agatko...te Twoje drzewa...takie kolorowe i cudne...od złej strony się za ogród zabrałam, trudno.

Aaaa i jeszcze : jeden z moich buczków chyba jednak polegnie
Może jednak nie, czekaj, mój prawie załatwiony przez mrozy i wodę w korzeniach przeżył, te drzewa są naprawdę silne.............nie załamuj się, ja pomimo, że u mnie podłoże nie dla buków kupiłam dwa kolejne trikolory i będę o nie walczyć, może moje doglądanie wystarczy, ale w moim ogrodzie buczków nie zabraknie
elzbieta_g 21:43, 27 maj 2014

ogród piękny i kwiatki wśród iglaczków dają super efekt, a kot- leniwiec boski
u mnie dopiero dziś polało burzowo
Ivvvona 21:49, 27 maj 2014

Ale masz bogactwo roślin u siebie, przepięknie
Kindzia 21:50, 27 maj 2014

Agatko, w piątek obfocę go najlepiej jak umiem i o opinie poproszę...jakoś czarno to widzę