Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 23:02, 06 cze 2014

BASIA8 napisał(a)
Dysponując chwilką przybiegłam z pozdrowieniami. Mam nadzieję że Brzuś Mikołajka będzie dobrze się sprawował, bo trawą zarośniemy w tym roku - a pogoda sprzyja wzrostowi.Pozdrawiam
Dziękuję za pamięć

Basiu cieszę się, że już jest dobrze, brzuszek Mikusia już wyleczony, będzie trawka skoszona, nie przejmuj się ja też mam z trawą problemy i z chwastami, niedościgniony........ temat......grunt, że brzusiu zdrowy u Mikiego

Mięty nasadź i kopru włoskiego

buziak

Agania 23:31, 06 cze 2014

Urszulla napisał(a)
Agato, pooglądałam kocie harce i lenistwo,
wszystkie kwitnące
magnolia olbrzymka jest niesamowita

wszyscy czekają chyba na kwitnienie pnących róż, bo za mało słoneczka ostatnio było, a wybuchy będą niesamowite

A tego miejsca z okna co u mnie piszesz nie pokazujeszmoje plany się klarują, doszedł buk zwisający (oczywiście wszystko w głowie się układa)Jeden poważny problem który stoi na przeszkodzie- to drzewo dzikie do ścięcia, które wyhodowało się samo i do tej pory służyło za przysłowiową przysłonę. A na jego miejscu grujecznika bym chciała kiedyś

Kocich harców mi nie brakuje, tylko ich przeganiam na 4 strony świata, a one wracają do mnie, bo ja bez tych kocich futer nie mogiem żyć....te bestie to wyczuwają na milimetr

Ja też czekam na wybuch mojej New Down

Drzewo wytnij i sadź grujecznika.... buki kupuj i też sadź, bo one kapryśne są, trzeba z nimi uczyć się żyć, to trudna sztuka...ale co piękne trzeba poznawać

Moje słodziaki tricolokorki, od Kaniora, pokazywałam ci u Gosi, pamiętasz?

Agania 23:41, 06 cze 2014

paniprzyroda napisał(a)
Pospacerowałam u Ciebie po tych tajemniczych zakątkach Jak oglądam Twoja różę na pergoli, to ze swoją na bank w inne miejsce będę uciekać, a to przez to, że kupowałam ją jako nn. Pozdrawiam.

Chciałabym więcej róż pnących, ale mam tylko jedną pergolkę, muszę coś z tym zrobić, wieesz.....ja jeszcze chciałabym wszędzie powojniki i hortensję pnącą i jak na razie to tylko moje marzenia....szukaj miejsca dla swojej cudnej nn...........ja mam miejsca sporo i zarazem za mało.....bo takie pospolite też są piękne

na zdjęciach wiązówka błotna.

Agania 23:59, 06 cze 2014

mira napisał(a)
No to sobie pospacerowałam i trudno komentować bo trzeba by się odnieść do każdego zdjęcia, wpadnę zobaczyć jak sie ma New Dawn stale ją pomijam w zamówieniach a stale mi siedzi w głowie
Grace ? kierunek Rosarium

pozdrawiam

Mirko, ja kocham róże, u mnie są te nieliczne, a chciałabym wszystkie, ale szukam tych wyjątków, wyjątkowych i bez problemowych i to co spełnia moje łzawe rozterki od rozpaczy nie posiadania innych róż, od rozterek nad nimi, to właśnie New Down, ale wszystko inne leczy rany

wrzosowisko.........wow mój zachwyt, że mam u siebie

Agania 00:07, 07 cze 2014

Na dobranoc
...oczywiście magnolia

iwonaal 08:21, 07 cze 2014

Agatko, pięknie u Ciebie i widok na góry.
paulina_wero... 09:32, 07 cze 2014

fantastyczne zdjęcia jaki widoczek kiedy u mnie tak będzie?
ewsyg 09:39, 07 cze 2014

Agatko, miłego weekendu Ci życzę
Agania 16:52, 07 cze 2014

makkasia napisał(a)
Futra wiedzą gdzie najlepiej Maja uwielbia się huśtać na huśtawce A Beno leżeć na podwójnym poduszkowym na ławce w cieniu
Obejrzałam sobie róże i żal, ze mam ich tak mało ale od czego sa piękne ogrodowiskowe obrazki dzięki za nie

Kotusie dzisiaj są wyjątkowo rozleniwione

Ja też mam mało róż, ale one teraz z rozmachem kwitną

Agania 16:55, 07 cze 2014

Agusiak napisał(a)
Piękny ogród, już wiem jaką różę chcę ( tylko jeszcze nie wiem gdzie ją posadzę ) Rhapsody in blue ...zakochałam się

No to jeszcze raz dla Ciebie