Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 23:10, 07 cze 2014

agatanowa napisał(a)
nie będzie Agatko, dbasz o niego

Dziękuję za miłe słowa Agatko

Wieeesz wiele już straciłam, bardziej przez wody gruntowe, meandrujące nie wiadomo gdzie i zalegające w gruncie, a właściwie to w glinie, to jest największy niszczyciel w ogrodzie tak jak......."Obcy 8 pasażer Nostromo".

Tracę nawet te 10 letnie drzewa, ale już przywykłam......ale on się nie podda, bo na niego psioczę............i dużo już przeszedł
agatanowa 23:36, 07 cze 2014

haha

czyli przez te wszystkie lata uczyłaś się swojego ogrodu, wymagań ziemi (i podziemia )
tak się pisze, doradza, że trzeba sadzić takie rośliny, które w danym miejscu dadzą sobie radę, jednak poznanie działki, zajmuje sporo czasu, lata całe

teraz masz wspaniale, aż trudno uwierzyć, ze czasem walczyłaś (i przegrywałaś) z obcymi
Agania 23:46, 07 cze 2014

agatanowa napisał(a)
haha

czyli przez te wszystkie lata uczyłaś się swojego ogrodu, wymagań ziemi (i podziemia )
tak się pisze, doradza, że trzeba sadzić takie rośliny, które w danym miejscu dadzą sobie radę, jednak poznanie działki, zajmuje sporo czasu, lata całe

teraz masz wspaniale, aż trudno uwierzyć, ze czasem walczyłaś (i przegrywałaś) z obcymi

Tak Agatko, poznawanie podziemia...... to jest raczej nie wykonalne, ale jak coś padnie to już wiem, że tam tylko bylina da radę, a ja kocham byliny i angielskie ogrody, więc dopóki nie padną okazy, to i tak się pocieszę, bo z bylinami zawsze będzie ładnie
elzbieta_g 13:20, 08 cze 2014

Twoje fotki ogrodowe mogę oglądać bez końca , w każdym zakątku masz pięknie i niepowtarzalnie , i tyle gatunków
bociek 13:20, 08 cze 2014

Hejka Rudasku, zagladam przez siatke, bo siem bojam czy mnie z komina nie przegonisz

Boska niedziela, prawda?

Buziole zostawiam
Napia 13:59, 08 cze 2014

Agania napisał(a)

Proszę bardzo Agnieszko, cieszę się, że pomogłam

Teraz jeszcze chciałam Ci pokazać czarny bez, który przed różami też jest bardzo piękny i wypełnia ogród wyjątkowym kolorem i zapachem

Black Lace

Dziękuję Agatko,
też taki mam, ale na razie nie sięga kolan. Nie sądziłam, że to aż taki wielki potwór Śliczny jest, ale na szczęście posadzony w miejscu, gdzie zakryje łaskawie niezbyt ładny fragment ogrodu sąsiadów
Piszesz, że ładnie pachnie, to dobrze, lubię zapachy w ogrodzie.
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłej niedzieli
Urszulla 14:51, 08 cze 2014

Pozdrawiam niedzielnie, bez nieograniczany jest olbrzymi
grazyna 18:07, 08 cze 2014

Agatko, bardzo się cieszę, że mogłam Cię poznać !
Dla niewtajemniczonych - poznałyśmy się u Kasi (ogród pełen złudzeń i niespodzianek).

alinak 18:13, 08 cze 2014

Agania napisał(a)

Braty, bardzo mi się podobają w tym roku.......i dobrze się trzymają jak na ten czas

Nie bój sie wiąża Wredei, trzeba o nim tylko troszkę pamiętać

też bym się tam wyłożyła pewnie jak ten kot ....Agata cudownie pokazujesz ogród ...w lipcu wpadam ..nie ma bata .sama siem wpraszam ...
kasiek 19:25, 08 cze 2014

Agatko wielkie dzięki za przemiłe odwiedziny
Buziole ostawiam!