Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 20:22, 20 cze 2014

yolka napisał(a)
O czosnkach info u mnie. Kancik przy trawniczku urzekł mnie

Jak się ma sprzęt odpowiedni i instrukcję z ogrodowiska, to kanciki muszą być angielskie
Agania 20:23, 20 cze 2014

katel napisał(a)
Z tym świdrem do clematisów to nie mój patent, podczytałam u Jurka który ma przepiękne clemki i nie tylko clemki.

U jakiego Jurka?
Agania 20:24, 20 cze 2014

ewsyg napisał(a)
Aga znowu mam pytania zajrzyj do mnie

Byłam
Agania 20:27, 20 cze 2014

Tarnina napisał(a)
Jej jak u ciebie jużpięknie, lato zaczyna być widać... A ja tak zaniedbałam ogród ostatnio... tyle mam na głowie... dziś przeszłąm się po ogrodzie i nie mam nawet co pokazać....

Naprawdę cudne kolorki wszystkie....

U Ciebie jest i będzie zawsze przepięknie, czasami czas jest naszym wrogiem, za szybko leci i nam go brakuje, głowa do góry będzie lepiej
Agania 20:32, 20 cze 2014

Milka napisał(a)
Ja też się zbieram do kancików wzdłuż chodnika i nie mogę zebrać najpierw na nim chwasty chciałam usunąć, ale nie ten środek użyłam i na nowo mus robić
śliczne rabaty, dopieszczone, widzę, że korę masz, może kiedyś i ja do niej wrócę

Jak kanciki to musi być kora, zawsze ładniej, wilgotniej i mnie chwaściorów, a ten zapach...mmmach. uwielbiam zapachy lasu, mam jeszcze zrębki dwa kopce z okolic mi eM załtwił, wystarczy mi do pokrycia pozostałych rabat, wygram tę walkę z chwastami

Ja też zniszczyłam sobie fragmenty trawnika, mam przed tarasem dwa palcki, ale przestałam się już przejmować

buziakam
Agania 20:37, 20 cze 2014

kasiek napisał(a)

WOW fotka konkursowa normalnie! Pięnee!!!
A jak jezowi w dzień fotki zrobiłaś jak on dopiero w nocy jest aktywny?

Preriowa zaczyna przybierać w kolorach i tło jest z tej strony mnie zadowala, ale z drugiej kicha na 3 oczko, łyso i folia razi, więc każdy ma jakieś bolączki, u Ciebie jest idealnie...mobilizuję sie przy Tobie i Grażynce

Jeżyk ma taką stołówkę, że spaceruje sobie szczęśliwy po włościach, mając darmową degustację

buziak
paniprzyroda 20:37, 20 cze 2014

Placki się zabudują, a ogród jest i będzie piękny. Nie pamiętam, czy pisałam, że róża na łuku cudna Jak duża jest ta pergola? Będę musiała coś wykombinować dla swojej, bo na razie jeszcze młoda i leszczynami wsparta
Agania 20:38, 20 cze 2014

kasiek napisał(a)
A jakie kanciki, no bomba! masz łopatę do kancików?

Mam obcinak półksiężyc i nożyce raptory
Agania 20:48, 20 cze 2014

paniprzyroda napisał(a)
Placki się zabudują, a ogród jest i będzie piękny. Nie pamiętam, czy pisałam, że róża na łuku cudna Jak duża jest ta pergola? Będę musiała coś wykombinować dla swojej, bo na razie jeszcze młoda i leszczynami wsparta

Mocna ta leszczyna dużo wytrzymuje

Jest większa niż te co są w sprzedaży, jest wykonana na zamówienie:

wys. na 2,3m,
dł. 2,5m,
głęgokość 40 cm,

jest wykonana ze stali ocynkowanej i osadzona na fundamentach

Pozdrawiam
Urszulla 21:07, 20 cze 2014

Piękne kancikiGratulki
widok z góry doskonały, dziury się wypełni- sama przyjemność myśleć... czym uzupełniać żeby było piękniej
A połączenie firletki z werbeną (chyba?) mnie urzekło.