Śliczne fotki Przywrotnik bardzo mi się podoba, te kwiatą są takie świeże, ta żółta zieleń bardzo optymistyczna . Róża przy tarasie... zachwycająca kaskada kwiatów. Piękne miejsce Agatko, żywe i z wielką pozytywną energią .
Sliczne zdjecia nawet pokazujesz klinika którego do siebie zakupilłem dzieki tobie dam troche mojego zdania ze te stożki nie pasują do twojego stylu ogrodu lub nie to miejsce na skarpie
Aganiu dawno mnie nie było w Toich uroczych zakątkach - widoki piękne pokazujesz. Miskanty szaleją, klonik uroczy, róża zmysłowa ..........i tak w nieskończoność bym mogła pisać. Jest ślicznie Buziaki.
Za pochwały dziękuję Małgoniu...róża jest wyjątkowa...... super, że wpadłaś...niech różne zwierzątka czują się u mnie dobrze, tylko nie na wiązach i innych roślinkach
Wymiana doświadczeń między nami jest istotą tego forum, bo sami uczymy się od siebie nawzajem jak postępować i prawidłowo pielegnować te nasze najbardziej wymagające gatunki...albo bijemy na alarm i przypominamy sobie o tych najważniejszych zabiegach ochronnych, o których zapominamy, bo zamiast trzymać czas, to czas nam się wymyka, a pamieć krótka
Tak też stosuję.....jak nie zapomnę
1) Promanal - jesień i wiosna
2) Confidor, Mospilan, Fastac - maj i czerwiec