Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

iwonaal 15:29, 18 sie 2014

Oj Agatko, oszczędzaj się.
Agania 15:31, 18 sie 2014

Kasik napisał(a)
Chaos? Kto by takiego nie chciał. Twój ogród pokazuje uroki w każdym zakątku, rośliny soczyste i tak naturalnie prowadzone. Ja tak nie potrafię, u mnie jakiś bardzo czytelni się tworzy. Sam , ja mu tylko kibicuję.

A kocik? cudniasty.

Kasiu, ja ciągle tak mam, jak coś zrobię to mi się podoba, bo czuję po sobie zmęczenie i to, że coś się dzieje, że się zmienia w ogrodzie, to sprawia mi dużo radości, ale okazuje się po jakimś czasie, że to nie miało tak wyglądać i zabawa na nowo się zaczyna, najtrudniej mam z bylinówką, tam wiele się dzieje i mam wiele wątpliwości, ciągle szukam tego czegoś i tego czegoś jej brakuje,jest tylko ten mój chaos

Na tej rabacie jestem zadowolona z efektu jest dopełnienie subtelne z różyczką ...jedna roślina podkreśla urodę tej drugiej.....tak lubię

Ta rabata poza wrzosami miała być wypełniona kolorem biało - niebieskim
i tak wyszło.....znowu do zmiany i kombinuje już nowe nasadzenia, brakuje mi pomysłów na kolorek blue, może macie jakieś pomysły

Agania 21:26, 18 sie 2014

ewsyg napisał(a)

Musimy wyjść z tego Ewa... mam nadzieję, że skończyłaś walkę z wszelkimi plagami..trzymaj się... ja też nie tracę silnej woli, jakoś siły do pracy powoli wracają, pozyskaliśmy kilka fajnych narzędzi do ogrodu, żywopłoty super przycięte, świerki też mają skrócone przewodniki...fiskarsowa żyrafa się sprawdziła i nożyce boscha do żywopłotu też są super

Walczymy teraz z ognikami wykrzewiamy je, już nigdy żadnego ognika nie kupię, nie skuszę się więcej na te cudowne owocki

Tak wyglądały nasze zmagania...eMa raczej

miały prawie 3x3m, były dwa, całe wrzosowisko mi zarosły, już po nich

yolka 21:31, 18 sie 2014

Agata, czosnki wykopane, cebulki zdrowe jak rydze , jutro spakuję, a pojutrze wyslę. I ostróżkę także. Pozdrawiam
Agania 21:37, 18 sie 2014

Na fotach pokazuje się data z 2004r. na to nie zwracajcie uwagi, nie umiem jej usunąć z aparatu

Wiecie już jak można sobie zniszczyć wrzosowisko, to przestroga żadnych ogników

Dalszy ciąg karczowania

już po walce

Agania 21:43, 18 sie 2014

iwonaal napisał(a)
Oj Agatko, oszczędzaj się.

Już tydzień Iwonko się oszczędzam, dzięki za troskę, buziak
Agania 21:46, 18 sie 2014

yolka napisał(a)
Agata, czosnki wykopane, cebulki zdrowe jak rydze , jutro spakuję, a pojutrze wyslę. I ostróżkę także. Pozdrawiam

Jolunia dzięki za info, będę czuwać, ale napisz na pw kiedy tylko nadasz przesyłkę...będę oczekiwać....całuski
yolka 21:47, 18 sie 2014

Agania napisał(a)

Jolunia dzięki za info, będę czuwać, ale napisz na pw kiedy tylko nadasz przesyłkę...będę oczekiwać....całuski

ok. dam znać. Pilnie potrzebny mi taki ogrodnik - mój sie ostatnio nie sprawdza za bardzo
anka_ 21:56, 18 sie 2014

Kurczę a mi szkoda tych ogników. Jakby u mnie łaskawie nie przemarzały i owocowały to dałabym im te 3x3.
Wiem, wiem- teraz jestem spragniona krzaczorów, a jak już wszystko urośnie będę ciąć i karczować.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
malgorzata_s... 22:00, 18 sie 2014

Aguś dobrze że już lepiej z kręgosłupem Emuś się spisał na cacy z tym karczowaniem, kawał roboty Kamyk pięknie oprawiony Buziolki No i pozdrawienia dla dzielnego karczownika