Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 20:19, 12 lut 2015

Katkak napisał(a)
Agatka dzięki za podrzucenie super pomysłu . A w kwestii pomysłów... Cały czas pamiętam o zdjęciu farby, które mam Ci wkleić. Tyle, że po przeszukaniu przeze mnie piwnicy za tą farbą okazało się, że kolega któremu ją pożyczałam jeszcze mi jej nie oddał. A szukałam, bo byłam pewna, że oddał. Zadeklarował, że w tym tygodniu mi ją podrzuci, więc będę w gotowości . Kiedyś nawet wybrałam się do marketu budowlanego z aparatem (telefon mam kiepskiej jakości)żeby obfocić tę farbę, ale nie znalazłam . Buziaki.

Kasiu, może tej farby już nie ma, ale jak będziesz miała nowe pomysły z tą przecierką i odnową drewenianych przydaśków, to wal do mnie jak w dym
Agania 20:22, 12 lut 2015

Dorota123 napisał(a)
Agatko link z podpowiedzią o donicach i stroiku świetny, już kombinuję jak go w przyszłości wykorzystać.

Proszę bardzo i dziękuję, że wpadłaś z niedawaną radością do mnie oznajmić, że to fajny pomysł, mnie on się spodobał, tanio można stworzyć coś extra
a ja sobie wklejam linki od ciebie..z kalendarzem biodynamicznym, bo wysiewy przede mną
http://www.rytmnatury.pl/kalendarz-ogrodnika
Karol99 20:24, 12 lut 2015

Pozdrowienia zostawiam.
Madzenka 20:45, 12 lut 2015

Zjadlam 5 pączków i torck bezowy. Od jutro sie katuję ćwiczeniami
Agania 20:48, 12 lut 2015

ewsyg napisał(a)
Uroczo, to fakt

Ze złocieniami to mam różne doświadczenia, a właściwie żadne, przesadziłam pełnego, to mi się nie przyjął, macierzysta roślina na szczęście mi odbiła, a nowy nabytek, zjadły mi mszyce, ym bardziej wiosną muszę zabdać o mojego złocienia, margaretkę
Agania 20:49, 12 lut 2015

Karol99 napisał(a)
Pozdrowienia zostawiam.

Karol wesoły, zapączkowany zostałeś...też pozdrawiam
Agania 20:51, 12 lut 2015

Madzenka napisał(a)
Zjadlam 5 pączków i torck bezowy. Od jutro sie katuję ćwiczeniami

To przybij piątkę, ja też jutro zaczynam dyspenzę, na rozgrzewkę pilates, i zostaję na zumbę
Ala106 21:11, 12 lut 2015

Agania napisał(a)

Ze złocieniami to mam różne doświadczenia, a właściwie żadne, przesadziłam pełnego, to mi się nie przyjął, macierzysta roślina na szczęście mi odbiła, a nowy nabytek, zjadły mi mszyce, ym bardziej wiosną muszę zabdać o mojego złocienia, margaretkę

Ja w zeszłym roku wysiałam do gruntu złocienia różowego. Przypomniałam sobie o nim jesienią, jak marchewkę kopałam.
Bo on rósł na warzywniku. I o dziwo rośnie tam nadal, byłam, sprawdziłam listki zielone są. Czyli wiosną na rabatę .
Agania 21:18, 12 lut 2015

Ala106 napisał(a)

Ja w zeszłym roku wysiałam do gruntu złocienia różowego. Przypomniałam sobie o nim jesienią, jak marchewkę kopałam.
Bo on rósł na warzywniku. I o dziwo rośnie tam nadal, byłam, sprawdziłam listki zielone są. Czyli wiosną na rabatę .

No widzisz Renatko, jak wzbogaciłaś moją wiedzę, czyli jednak woli coś do jedzenia, przynajmnie na starcie...a piszą, że gleba przeciętna, nie wiem jak z przepuszczalnością u ciebie, u mnie jest rozluźniana glina, wzbogacana, jak coś dojrzeje, ale jeszcze nie wszędzie
yolka 21:29, 12 lut 2015

Agata chyba mam krwawnicę, coś takiego na K kupiłam o ile dobrze pamietam. Najadłaś sie pączusiów? Ja zjazdłam 3 w pracy, w domu nie było paczków więc zrobiłam sobie kogel mogel z dwóch jajek - chyba jestem szalona. Pozdrawiam