Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 13:25, 15 lut 2015

Ala106 napisał(a)
Łał, ale fajnie. Zazdroszczę umiejętności. Mój eM przejechał się moto, a ja na swój jeszcze czekam.

Kiedy w końcu wystartujes na swojej maszynie?...warto spróbować zimą czegoś nowego
yolka 13:34, 15 lut 2015

Agania napisał(a)

Aniu Monte, będę uprawiać warzywka, bo w końcu mam dostęp do obornika, eM nawiązał kontakty

Śnieg lubię dlatego, że kocham góry, a dzięki sportom zimowym w otoczeniu pięknych górskich krajobrazów zima szybko się kończy

super, zobaczysz jak smakuje własna sałata. Ta marketowa jest uprawiana w samej wodzie na nawozach i odżywkach, zauważ, że zawsze są tak czysciutkie, że ani okrucha ziemi nie ujrzysz. A swoja... nie raz Ci piaseczek zazgrzyta nawe jeśli super dokładnie umyjesz
Agania 13:36, 15 lut 2015

EPODLAS napisał(a)
No to sobie poszalałaś na śniegu. Ja w tym roku śniegu prawie nie widziałam, albo bardzo mało. Dużo dowiedziałam się u ciebie o uprawie warzyw. Warzywa mam co roku. Udają mi się buraki, seler. Reszta też, ale już mniej dorodna. Jestem wielką fanką warzywników.

Poszalałam sobie ha, ha, to były tylko dwie godziny...i tylko 8 zjazdów z górki, takie szybkie myk, na poprawę samopoczucia doładowania energii na następny tydzień....jeszcze na dodatek w słońcu, take szybkie, spontaniczne i energetyzujące wypady uwielbiam

Bożenko, ja w tym roku psieję ćwikłę naciową, pory, cebulę z zaznaczeniem na rabatach, ciekawą rzodkiewkę, cykorię, fenkuły, pomidorki koktailowe, jarmuż, słonecznik, dynię, piżmową i ozdobną, nać, ale zioła, kupię już jako gotowe sadzonki na placu, nie wiem jak z brokułem, kupiony jako sadzonka, mi się nie udał, jak macie jakąś odmianę, która się udaje , to poproszę o nazwę
yolka 13:39, 15 lut 2015

Agata brokuł i kapustę pekińską uprawia się na zbiór jesienny, sadzonki brakuła sadzi sie póżniej, dokładnie nie wiem, ale kapustę pekińską sieje się (nasionka)w ostatnim kwartale lipca-okres wegetacji ok 65 dni, zbiory w październiku. To wiem bo pekinke uprawiam
Agania 13:42, 15 lut 2015

Napia napisał(a)

To cieszę się, że zostawiłam Ja chcę duuużą kępę

Sama decydujesz jak chcesz mieć, duża kępa wygląda tak jak u mnie, zresztą nic tak minie rośnie poaza krawnicą, no chybą, że jeszcze liatra kłosowa
Agania 13:46, 15 lut 2015

Napia napisał(a)
Zdjęcia z Korsyki niesamowite śnieg wolę na zdjęciach

Korsyka zwana piękną górą, zawsze będzie zachwycała, Napoleon nie mógł o niej zapomnieć, zawsze wracał tam nieraz we mgle, przyciągany zapachami makchii

już prawie po śniegu
Agania 13:49, 15 lut 2015

Madzenka napisał(a)
Ja dzisiaj poszalałam w ogrodzie a jutro na nartach Macham wiosennie

Ja też tak mam... Marzenko...już niedługo u mnie wielki e szu, szu...czego i tobie życzę
buziak na start
Agania 14:00, 15 lut 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ale fajowo Jednak są i tacy których śnieg cieszy Buziaki walentynkowe

Gosia najfajniesze są zabawy na śniegu, szu, szu, jest mega fajne w otoczeniu gór
Agania 14:04, 15 lut 2015

yolka napisał(a)

super, zobaczysz jak smakuje własna sałata. Ta marketowa jest uprawiana w samej wodzie na nawozach i odżywkach, zauważ, że zawsze są tak czysciutkie, że ani okrucha ziemi nie ujrzysz. A swoja... nie raz Ci piaseczek zazgrzyta nawe jeśli super dokładnie umyjesz

Nawet tego piaseczku, nie poczułam w zębach, sałatę zjadły mi ślimaki
szemusia 14:05, 15 lut 2015

Agusiu, ja już o zimie niemal zapomniałam, a u Ciebie widzę nadal śnieżne klimaty
O warzywkach poczytałam, moze kiedyś sie też skuszę...