Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

yolka 16:31, 09 kwi 2015

Zabki u Ciebie nie próżnują, wiosenne przesilenie i osłabienie a one proszę!
Agania 16:34, 09 kwi 2015

eMa mam na urlopie, więc w słonku taczki są w stałym użytkowaniu

Dużo krokusów dopier teraz u mnie rozkwita

Agania 16:37, 09 kwi 2015

Genie

Agania 16:42, 09 kwi 2015

yolka napisał(a)
Zabki u Ciebie nie próżnują, wiosenne przesilenie i osłabienie a one proszę!

Mają cały czas robotę, żabie macierzyństwo...musimy im dolać wody, bo jeden skrzek posadziły w donicy dość niefortunnie, ale czuwam

Tutaj miała powstać magnoliowa aleja, teraz jest tak...czyli nijak

waldek727 16:44, 09 kwi 2015

Agatko.
Znam Twój cały wątek ogrodowy i bardzo przyjemnie mi jest do niego powracać. Chciałem Ci już dawno napisać o tym, że cenię sobie Twoją ogrodniczą mądrość. Wszystko co robisz i opisujesz jest działaniem rozważnym i przemyślanym. Na podstawie Twojej wiedzy i doświadczenia inne osoby mogą śmiało zacząć zakładać własne ogrody. Pomimo tego, że wszyscy tu jesteśmy tylko ogrodnikami-amatorami, to ten wątek prowadzony jest wzorowo i warty naśladowania przez innych.
Takie jest moje własne odczucie i za to Ci dziękuję.
Pozdrawiam.
Agania 16:44, 09 kwi 2015

Agania 20:25, 09 kwi 2015

waldek727 napisał(a)
Agatko.
Znam Twój cały wątek ogrodowy i bardzo przyjemnie mi jest do niego powracać. Chciałem Ci już dawno napisać o tym, że cenię sobie Twoją ogrodniczą mądrość. Wszystko co robisz i opisujesz jest działaniem rozważnym i przemyślanym. Na podstawie Twojej wiedzy i doświadczenia inne osoby mogą śmiało zacząć zakładać własne ogrody. Pomimo tego, że wszyscy tu jesteśmy tylko ogrodnikami-amatorami, to ten wątek prowadzony jest wzorowo i warty naśladowania przez innych.
Takie jest moje własne odczucie i za to Ci dziękuję.
Pozdrawiam.

Waldek, dziękuję Ci za tak miłe słowa...staram się jak najmniej ingerować w naturę, cieszę się, że w ogrodzie pojawiają się ptaki, są jeże, jaszczurki zwińki, młode zaskrońce, udomowione Kosy, a w stawikach jest to co powinno....żabie gody, rozkwit lilii wodnych i walki ważek....próbuję stworzyć środowisko dla kaczeńców....nawet szerzenie mam w domu,
ale to już jest problem
Motyle i pszczoły cieszą mnie o każdej porze dnia....będziemy wertykulować trawnik w sobotę, czy trawnik powinnam wcześniej skosić?
ewsyg 21:22, 09 kwi 2015

Aga, mam prośbę. Podpisuj magnolie, chodzi mi o odmianę. U mnie będzie kwitła tyko magnolia gwieździsta i yellow bird. Mało jak na 8 sztuk. No, ale niektóre jeszcze małe. Z niecierpliwością czekam na black tulipanka Może w przyszłym roku
makkasia 21:23, 09 kwi 2015

No jaj to u Ciebie dostatek i magnolie piękne o stożkach wyczesanych nie wspomnę.
Macham poświątecznie
ewsyg 21:24, 09 kwi 2015

Czy to magnolia george henry kern ? Moją załatwiłam przy przesadzaniu, a juz tak ładnie się rozrosłą i kwitła