Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 22:24, 03 cze 2015

Kacha123 napisał(a)
To Ty masz jeszcze tyle cennego miejsca na chciejstwa!

Agatko, mam pytanie w sprawie wiąza Camperdownii. Był przesadzony jesienią i mój błąd, że go wtedy nie ciachnęłam ( epoka przedogrodowiskowa). Zakwitł paroma kwiatkami, ale do tej pory nie wypuścił liści. Sprawdzam co parę dni - wszystkie gałązki sprężyste, a pączki w środku zielone. Jak mogę go próbować ratować? Czy mogę go ewentualnie teraz ogolić, czy to go dobije? Bardzo Cię proszę o opinię

Wiesz co Ci chcę powiedzieć, że my kobiety to mamy nieograniczoną ilość chciejstw na wszystko

Co do wiąza to poproszę dużo fotek, on wymaga dużo szpreyów, taki ci on urodny i wymagający, że trzeba koło niego skakać
Ty to jak kota zobaczysz to od razu wyczujesz
Bogdzia 22:25, 03 cze 2015

Ale się zdziwiłam ze Ty tyle miejsca pustego jeszcze masz a ja myślałm że u Ciebie wszędzie busz i tylko wycinka bedziesz sie zajmowac. Zazdroszczę tej wolnej ziemii. Dereń cudny a ja nie mam miejsca
Agania 22:28, 03 cze 2015

ewsyg napisał(a)

Po ilu latach Ci zakwitła ? Moja jeszcze nie kwitła

Ewuniu, kalinkę kupiłam już kwitnącą....wszystkie kaliny kwitną mi co roku
Agania 22:28, 03 cze 2015

MarzenaG napisał(a)
Słodziak

Niom wiem mam go
Kacha123 22:30, 03 cze 2015

Agania napisał(a)

Wiesz co Ci chcę powiedzieć, że my kobiety to mamy nieograniczoną ilość chciejstw na wszystko

Co do wiąza to poproszę dużo fotek, on wymaga dużo szpreyów, taki ci on urodny i wymagający, że trzeba koło niego skakać
Ty to jak kota zobaczysz to od razu wyczujesz

Dzięki, to go obfocę i dam znać
Agania 22:34, 03 cze 2015

Bogdzia napisał(a)
Ale się zdziwiłam ze Ty tyle miejsca pustego jeszcze masz a ja myślałm że u Ciebie wszędzie busz i tylko wycinka bedziesz sie zajmowac. Zazdroszczę tej wolnej ziemii. Dereń cudny a ja nie mam miejsca

Wcześniej mordor też pokazywałam, ale był tak zarośnięty, że tej przestrzeni nie było widać, Bogdziu, przy Twoich rodkowych gigantach dla mnie nigdy nie osiągalnych... jestem i tak malućka... nawet nie wiesz jak mnie do Ciebie ciągnie, żebym mogła je podziwiać
Derenie kwieciste to dla mnie zagadka, dużo miejsca nie zajmują, ale chęć ich posiadania była ode mnie silniejsza... i musiałam też dla nich wygospodarować miejsce w ogrodzie
Agania 22:35, 03 cze 2015

Kacha123 napisał(a)

Dzięki, to go obfocę i dam znać

OK
szemusia 22:48, 03 cze 2015

Porcja fotek wielce pocieszająca, Agatko
Bo ja też byłam przekonana, że Twój ogród, z racji tego, że taki dojrzały, dostojny, wypielęgnowany, to wobec tego już skończony... A tu proszę - nadal masz miejsca do zagospodarowania Jest więc nadzijea, że ogród można ciągle zmieniać. I właściwie, to chyba o to chodzi

Kociak - do przytulania
marzena 23:09, 03 cze 2015

miły spacerek po Twoim ogrodzie zaliczony, kociak przesympatyczny
widzę, że dereń kousa Ci kwitnie, też czekam na to u swojego, ale chyba w tym roku nic z tego nie będzie...
yolka 23:22, 03 cze 2015

https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/86/868512/original.JPG[/img]
mam wizję, jak ten kawałek zagospodorować, teraz tylko trzeba pilnować, żeby nie zarastał chwastami

mój przyszły warzywnik z łąką kwietną i dereniami jadalnymi powstaje...przez duże "P"

Dokupiłaś ziemi?