Każdy ogród jest piękny, jak jest zadbany i w każdym roku widzimy zmiany, nie koniecznie wprowadzone przez nas, bo natura sobie zawsze poradzi....tu głównie chwasty...ale ciii.....bo jeszcze usłyszą
Mój ogród jest nie skończony, bo tworzony jest od początku do końca przeze mnie i eMa, jesteśmy też pracujący, wiec ogród pomału powstawał kawałek po kawałku i to jest fajne, że jest dziełem naszej wyobraźni, o pracy...kopaniu, odchwaszczaniu, rozbijaniu kutów z gliny tak twardej, że można nimi rozwalić kawałek domu nie wspominam...na szczęście mordor przekopany i radocha, że już mogę coś z tym zrobić
U mnie też nie wszystkie zakwitły tylko ten jeden, ponawożę i zobaczymy w przyszłym roku, na co będzie je stać
Teraz staram się ukryć więdnące tulipany
Ha, ha widać, że nie mało mam jeszcze do rozsądnego zagospodarowania
Jolcia zdecydowanie wolę zmiany w donicach na tarasie...znowu wybrałam heliotropy.. w towarzystwie białej surfini
Agatko, Twój ogród pięknieje z dnia na dzień, zdziwiona jestem, że masz jeszcze tyle miejsca, możesz planować, planować, planować Przytulanka przesłodka
Cudne te czerwonawe parasoleczki taki fajny akcent na rabacie z czego one są zrobione ???? W pierwszej chwili się zastanawiałam czy to nie jest jakiś fikuśny kwiat