Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Bogdzia 18:31, 20 lis 2013

asc napisał(a)
Bogdzia... wszytko możliwe Ale obstawiam szybciej... Małgosię Trzeba nad nią popracować

Małgosia zawiezie mnie do Ciebie i Mariusza , nie moge jej o wiecej prosic ale z Tobą to był żart choc wiem ze u Ciebie wszystko jest możliwe.Zobaczymy na wiosnę co się da zrobic.
Agania 18:53, 20 lis 2013

Bogdzia napisał(a)

Małgosia zawiezie mnie do Ciebie i Mariusza , nie moge jej o wiecej prosic ale z Tobą to był żart choc wiem ze u Ciebie wszystko jest możliwe.Zobaczymy na wiosnę co się da zrobic.

Kawały sobie robicie u mnie, no całkiem fajne przeżycie Trzymać mnie tyle w napięciu, ale ja jak wyżej mogę Was przewieść nawet z 3000-ka na mojej desce, wtedy dojadę nawet do Pudełków, tylko sobie rolki dokręcę

wiosna ok, kontakt jeszcze złapiemy myślę, że dużo wcześniej
Agania 18:57, 20 lis 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Aguś no niesamowita jesteś. ja zimy pasjami nie znoszę to i sportów zimowych tak awansem także
Mogłabym jedynie widoki ze schroniska podziwiać z filiżanką kawki albo grzanym winem Buziaczki siostruniu

Małgoś, ja zimy też nie lubię, ale radzę sobie
Agania 19:05, 20 lis 2013

grazyna napisał(a)
A ja myślałam o Tobie Agatko jako o ciepłej, słonecznej osobie a Ty tu zimą straszysz
Ja zimą nie żyje z trudem przeżywam Nie cierpię zimna ! i Nic co z zimnem związane
Jako młoda dziewczyna marzyłam o Australii, bo tam ciepło Na marzeniach ostało się, bo aż za ciepło w takich klimatach jest

A zimą uwielbiam święta, ogień w kominku, dobra herbatka (może być z wkładką ) i dobre ciacho

Grażynko nie straszę, ja też zmarźluk jestem tak jak i ty, i zimy też nie lubię, ale się ratuję, przed zimową nudą

słonko kocham ponad życie w górach są piękne widoki, które też kocham i jak słońce dopisuje, to do + 20 stopni ciepła, temperatura dochodzi i jest dużo fajniej niż w domu

to pozdrawiam cieplutko, Australia bosko brzmi, lubię oglądać na fotach i filmach, tam jest cudnie
Agania 19:09, 20 lis 2013

ewa004 napisał(a)
Agatko widzę że Ty też szalejesz na stokach
A z naszymi dziewczynami wybierasz się na białe szaleństwo ?

Tia szaleję, najpierw na snopkach, później na chochołach, i dopiero na stokach

Ja tu świeżak jestem, o tych wypadach ogrodowiskowych nic mi nie wiadomo, może Ania zdradzi mi rąbek tajemnicy
Agania 19:16, 20 lis 2013

Kindzia napisał(a)
Już spotkania w maju planujecie
Mam niedaleko do Pisarzowic i kocham tamtejsze szkółki bardzo Będę bankowo, bez zaproszenia się obędę
Ja też w zimie smętna jestem...razem z Małgosią mogę na spotkaniu zimowym przy winku grzanym posiedzieć

U Pudełków się spotykamy Kindziu, ja zachęcam i zapraszam do wspólnego spotkania przy okazji zakupów, szkółki są godne polecenia i tak położone,że większość będzie miała dogodnie z dojazdem

Zima zleci szybciutko, za chwilkę Mikołajki i Święta, po styczniu już dnia będzie przybywać
malgorzata_s... 19:23, 20 lis 2013

Aguś na zimowe spotkanie się nie wybierasz?
Agania 19:29, 20 lis 2013

Małgoś, nic nie wiem o spotkaniu zimowym, gdzie i kiedy

za mało rozległe kontakty mam i czasu brakuje na nowe znajomośći
malgorzata_s... 19:35, 20 lis 2013

12 stycznia 2014 Białka Tatrzańska w wątku spotkania jest informacja
elzbieta_g 19:38, 20 lis 2013

ja się piszę ale na piwko przy kominku