Małgosia zawiezie mnie do Ciebie i Mariusza , nie moge jej o wiecej prosic ale z Tobą to był żart choc wiem ze u Ciebie wszystko jest możliwe.Zobaczymy na wiosnę co się da zrobic.
Kawały sobie robicie u mnie, no całkiem fajne przeżycie Trzymać mnie tyle w napięciu, ale ja jak wyżej mogę Was przewieść nawet z 3000-ka na mojej desce, wtedy dojadę nawet do Pudełków, tylko sobie rolki dokręcę
wiosna ok, kontakt jeszcze złapiemy myślę, że dużo wcześniej
Grażynko nie straszę, ja też zmarźluk jestem tak jak i ty, i zimy też nie lubię, ale się ratuję, przed zimową nudą
słonko kocham ponad życie w górach są piękne widoki, które też kocham i jak słońce dopisuje, to do + 20 stopni ciepła, temperatura dochodzi i jest dużo fajniej niż w domu
to pozdrawiam cieplutko, Australia bosko brzmi, lubię oglądać na fotach i filmach, tam jest cudnie
U Pudełków się spotykamy Kindziu, ja zachęcam i zapraszam do wspólnego spotkania przy okazji zakupów, szkółki są godne polecenia i tak położone,że większość będzie miała dogodnie z dojazdem
Zima zleci szybciutko, za chwilkę Mikołajki i Święta, po styczniu już dnia będzie przybywać