Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć

U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć

nesa 00:39, 06 wrz 2011

Witam się i ja na tym forum. Jakoś tak wyszło, że kilka dni zaczęłam "od Sebka" i zanim skończyłam czytać, to się wciągnęłam na amen.
Sebastianie, gratuluję pomysłów, energii i wykonania. pięknie przekształciłeś swój kawałek ziemi w klimatyczne miejsce, i to jeszcze tak szybko. Sama się z tym zaczęłam mierzyć, ale moja droga jest ciągle daleka. Mam za to nadzieję, że z pomocą Ogrodowiczan nie braknie mi zapału. A teraz już lecę spać, bo mije dwa nieletnie bąble nie będą mieć jutro dla Mamusi litości
monteverde 01:01, 06 wrz 2011

Joanka 08:55, 06 wrz 2011

Sebciu..... kto da radę, jak nie TY?
jotka 09:14, 06 wrz 2011

Sebek, powiadają: "chcieć to móc" - dasz radę. Jesteś dobrze zorganizowany, pełen zapału, a dobre oceny i widoczne efekty w ogródku będą Cie dopingować do dalszej pracy. A w ogródku jak nie do zachodu słońca, to o porannej rosie ....
Tylko pamiętaj o systematyczności, szczególnie w szkole
popcorn 09:14, 06 wrz 2011

O 20 ze szkoly wracasz? Cos mi tu nie gra
Niestety skads to znam, po pracy sily malo i mały dzieć się kręci i jęczy, więc weekendy zostają
Damy rade
pozdrawiam!
Pszczelarnia 09:38, 06 wrz 2011

Sebek napisał(a)
Rozrosły się na nowym stanowisku, ale tfu,tfu

Sebek, podaj proszę warunki klimatyczne i oświetleniowe tego konkretnie stanowiska dla Twoich żurawek. Boskie. Chyba lecę "po szkółkach" na poszukiwania. Kocham żurawki!!!!!!!!!
Sebek 10:31, 06 wrz 2011

Neso - wielkie dzięki

Joanko, Jolu, Karolino - no muszę, ale chyba najgorzej będzie zimą - takie siedzenie jest baardzo nudne i męczące. Dzisiaj wracam o tej samej porze.

Ewo - te żurawki mają słońce od rana do około południa teraz, latem miały słoneczko dłużej.
Na słońcu mają o wiele większe liście i lepiej rosną. Jakbyś nie mogła ich znaleźć to są na florini
Martek 13:11, 06 wrz 2011

gardenarium napisał(a)
No i co to będzie, jak ogrodnik do domu po nocy wraca???

Założy sobie ogród romantyczny ,żeby trafiać pod swoje drzwi
Martek 13:15, 06 wrz 2011

Sebek mam prośbę,pomóż chłopcze babie sklerotyczce .Masz znakomitą pamięć i zaglądasz chyba we wszystkie wątki .Jedyna wskazówka to chyba ! to ,że wątek którego poszukuje jest jeden z nowszych nie z przed roku .Druga zawiera sedno sprawy mianowicie czosnek ,którego jest dużo i chyba był posadzony w okolicach ścieżki .Ładny, niewysoki,zapytałam o odmianę właścicielkę i nie wiem kogo ;( ;( ;(
Może wiesz kto ma taki czosnek niewysoki na obrzeżu rabaty ???
Gabriela 14:16, 06 wrz 2011

Sebek, czy Ty zupełnie sam uprawiasz ogród?
Wśród młodych ludzi niewielu jest zainteresowanych roślinami, więc jeśli tak, to tym bardziej należą Ci się słowa uznania.
Piękne nowe rabatki urządziłeś.