Sebek a kiedy zaczynasz rewolucję z rabatą hortensjową i skalniakiem???
Nie wiem Jeśli zdarzy się cud to może w tym tygodniu uda się ułożyć kostkę.
A z rabatami chcę poczekać aż wszystkie rośliny wyjdą, żeby czegoś nie pominąć.
Podobno mamy mieć wolny chyba cały tydzień przez długi weekend majowy (dlatego w sobotę mam iść do szkoły - z naciskiem na mam iść, bo nie wiem czy pójdę ), więc wtedy pewnie będę wszystko sadził. Jednak zdjęcie trawnika i wytyczenie rabat będzie wcześniej
Ciekawa jestem tej hortensjowej rabaty jak wyjdzie , bo ja u siebie tez planuję szpaler z hortensji zrobić, bedę poglądać,
a na razie siedze w robocie bo musze naszykowac dokumenty na jutro , bo muszę zostać z młodym w domu .... i jak nie docenić tych paru godzin w ogrodzie - bezcenne.!
Nie wiem Jeśli zdarzy się cud to może w tym tygodniu uda się ułożyć kostkę.
A z rabatami chcę poczekać aż wszystkie rośliny wyjdą, żeby czegoś nie pominąć.
Podobno mamy mieć wolny chyba cały tydzień przez długi weekend majowy (dlatego w sobotę mam iść do szkoły - z naciskiem na mam iść, bo nie wiem czy pójdę ), więc wtedy pewnie będę wszystko sadził. Jednak zdjęcie trawnika i wytyczenie rabat będzie wcześniej
spoko Sebek, z darnią jest mnóstwo ciężkiej pracy, ale jaki potem efekt mnie nie ma na ogrodowisku od paru dni, bo właśnie ściągam darń pod sosnami i robię rabatę różaną. Urobiona jestem po pachy, ale efekt już zaczyna być widać. Patrzę nawet w nocy z okna dachowego i podziwiam
czekam na zdjęcia