Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim magicznym ogrodzie wszystko...

W moim magicznym ogrodzie wszystko...

ANIA 10:12, 25 sty 2014

Co kryje się za Magicznym Ogrodem?

- pszczoły w śnie zimowym:

- śnieguliczki wokół pasieki:

- maliny w warzywniaku:

- Magiczny z perspektywy warzywnika i pasieki:

- brzozki za budynkiem gospodarczym:

Pozdrawiam wszyskich zaglądajacych do mnie zimowo, ale słonecznie.
ANIA 18:29, 29 sty 2014

Co za zawierucha i śnieżyca u mnie. Drogi zawiane śniegiem z pól. Na poboczach zaspy 3 metrowe. Chmury śnieżne zaciągnęły. Zima przykuła.
Margarete 11:09, 30 sty 2014

Ale ładnie w twoim zimowym ogrodzie, tak cicho, biało i spokojnie....wszystko śpi.
Ale za to u ciebie widze karnawał na całego - ciacha takie apetyczne że od razu człowiek za jakims słodyczem sie ogląda. Dawno tu nie zagladałam ale nadrobiłam i pozdrawiam Aniu.
cały czas pamietam o twoim zamku i mam w głowie na wiosne wycieczke w twoje strony.
Buziaki !
malgorzata_s... 11:14, 30 sty 2014

Pięknie i bielutko U mnie też troszkę śniegu jest, dzisiaj świeci słoneczko ale w nocy -10 było.
Pozdrawiam.
ANIA 12:00, 30 sty 2014

Margarete napisał(a)
Ale ładnie w twoim zimowym ogrodzie, tak cicho, biało i spokojnie....wszystko śpi.
Ale za to u ciebie widze karnawał na całego - ciacha takie apetyczne że od razu człowiek za jakims słodyczem sie ogląda. Dawno tu nie zagladałam ale nadrobiłam i pozdrawiam Aniu.
cały czas pamietam o twoim zamku i mam w głowie na wiosne wycieczke w twoje strony.
Buziaki !

Czas słodkości u mnie się zakończył, bo mała wróciła do zdrowia, a ja do pracy. Słodkości pozostały uwiecznione w wątku. Ale było słodko, było.....
Zamek godzien odwiedzin
ANIA 12:06, 30 sty 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Pięknie i bielutko U mnie też troszkę śniegu jest, dzisiaj świeci słoneczko ale w nocy -10 było.
Pozdrawiam.

Mimo mrozu lubię tą świeżą biel wokół domu........ Na wszystko jest odpowiednia pora. Styczeń i luty może być jak najbardziej biały i mroźny. Byle wiosna szybciutko ciepła przyszła. Nie mogę się doczekać do dalszego tworzenia ogrodu: nowych rabat, nowych nasadzeń. Mam nadzieję, że w tym roku rośliny obdarują mnie kwiatami i zielenią. Muszę przygotować się fotograficznie na karnawał barw na Ogrodowisku na przyszłą zimę Pozdrawiam Cię Gosiu.
grazyna_olsz... 12:26, 30 sty 2014

Witam serdecznie jestem pod wrazeniem twojej rzeczki śliczna
ANIA 12:30, 30 sty 2014

grazyna_olszewska napisał(a)
Witam serdecznie jestem pod wrazeniem twojej rzeczki śliczna

Witam serdecznie. Cieszę się, że rzeczka zrobiła na Tobie wrażenie. Pytanie: czy pozytywne?
renatamama3 12:42, 30 sty 2014

Witam u Ciebie ,obskoczyłam cały wątek ,sporo pracy wykonałaś ,sporo przed tobą ile masz arów ?pozdrawiam
ANIA 12:48, 30 sty 2014

renatamama3 napisał(a)
Witam u Ciebie ,obskoczyłam cały wątek ,sporo pracy wykonałaś ,sporo przed tobą ile masz arów ?pozdrawiam

Witam u mnie. Pracy faktycznie dużo już włożyłam, a jak pomyślę ile mnie jeszcze czeka, to już mi się robi gorąco
Działka ma 1 000 mkw, pasieka jest obok niej i należy do mojego taty