Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Eli

Ogród Eli

elzbieta_g 21:20, 29 paź 2013

Katkak napisał(a)
Eluś fajne te koniki, pocieszne takie. Ale mówisz, że Ci wpylają ogród? Niecnoty

a najlepsze jest to, że to konie sąsiada ks. proboszcza
Hogata 21:41, 29 paź 2013

elzbieta_g napisał(a)
przez parę lat próbowałam,, hodować '' chryzantemy ale efekt nie powalał i w tym roku odpuściłam a szkoda bo miałabym troszkę kolorków moja mama jest, jak dla, mnie mistrzynią w tej dziedzinie

Ja się chyba też poddam, bo już 3 raz próbowałam wyhodować kulki chryzantemowe i nic mi nie wychodzi. Pozostaje kupić
GorAna 23:16, 29 paź 2013

elzbieta_g napisał(a)

A czy właściciel ujeżdża te rumaki?
Pozdrawiam wieczorkiem
Tusiala 07:59, 30 paź 2013

To może zapoluj na nie z aparatem?
elzbieta_g 10:10, 30 paź 2013

GorAna napisał(a)

A czy właściciel ujeżdża te rumaki?
Pozdrawiam wieczorkiem

chyba raczej nie
elzbieta_g 10:11, 30 paź 2013

Tusiala napisał(a)
To może zapoluj na nie z aparatem?

wolałabym z łopatą
Mala_Mi 10:15, 30 paź 2013

To jest rewizyta.... czyli zobaczyłam początek i koniec wątku.. reszta na zimę
Masz bardzo zadbany ogród i widać ile w niego pracy wkładasz .. ja uciekam ot takich pracochłonnych ozdóbek Też miałam na początku obrzeża z kamienia i takie tam.. ale do koszenia kiepskie, do pielęgnacji jeszcze gorsze.. wyrzuciłam wszytko .. Niestety muszę iść na kompromisy z ogrodem

Kaskada - grobowiec, pergola- konfesjonał... zgadzam się.... trza to jakoś zmienić Ale widzę, ze jesteś bardzo kreatywna osobą i dasz radę........ Mój eMuś też ma różne dziwne porównania na moje poczynania ogrodowe .... czasami mnie tym śmieszy , a czasami wnerwia na maksa Tojesć da sobie radę wszędzie i w suchym i w wodzie... posadziłam w zeszłym roku, a w tym pozbyć się tego nie mogę

A chryzantemy to ja mam tylko zimujące w gruncie.. i są bezproblemowe Za to widziałam u ciebie piękny żółty złocień.... ślicznota Wielka kępa.. piękny jest
Mala_Mi 10:17, 30 paź 2013

elzbieta_g napisał(a)

Nie dość że koniki ładne to i święte
Ale jak szkodniki to trzeba by pastucha elektrycznego rozciągnąć.... stalowa linka, słupki i do prądu... konikom nie zaszkodzi, a nie będą wchodzić na twój teren.
elzbieta_g 10:37, 30 paź 2013

asc napisał(a)

Nie dość że koniki ładne to i święte
Ale jak szkodniki to trzeba by pastucha elektrycznego rozciągnąć.... stalowa linka, słupki i do prądu... konikom nie zaszkodzi, a nie będą wchodzić na twój teren.

i pastuch jest i prądzik mały też ale czasem i tak przelezą a jest ich 11 sztuk
elzbieta_g 10:47, 30 paź 2013

asc napisał(a)
To jest rewizyta.... czyli zobaczyłam początek i koniec wątku.. reszta na zimę
Masz bardzo zadbany ogród i widać ile w niego pracy wkładasz .. ja uciekam ot takich pracochłonnych ozdóbek Też miałam na początku obrzeża z kamienia i takie tam.. ale do koszenia kiepskie, do pielęgnacji jeszcze gorsze.. wyrzuciłam wszytko .. Niestety muszę iść na kompromisy z ogrodem

Kaskada - grobowiec, pergola- konfesjonał... zgadzam się.... trza to jakoś zmienić Ale widzę, ze jesteś bardzo kreatywna osobą i dasz radę........ Mój eMuś też ma różne dziwne porównania na moje poczynania ogrodowe .... czasami mnie tym śmieszy , a czasami wnerwia na maksa Tojesć da sobie radę wszędzie i w suchym i w wodzie... posadziłam w zeszłym roku, a w tym pozbyć się tego nie mogę

A chryzantemy to ja mam tylko zimujące w gruncie.. i są bezproblemowe Za to widziałam u ciebie piękny żółty złocień.... ślicznota Wielka kępa.. piękny jest

z tymi obrzeżami z kamienia to faktycznie masakra przy koszeniu najpierw lecę z podkoszarką potem kosiarką a kończe na kolanach wyskubując trawkę z pomiędzy kamieni bo nie są ściśle koło siebie... poł dnia nie moje grobowiec do obsadzenia nie ma dwóch zdań
a złocienie kocham bo kwitną od czerwca do przymrozków, mam już naszczepionych ok. 10 ale wszystkie do wiosny nie przeżyją