Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wilcza Góra

Wilcza Góra

popcorn 20:16, 15 maj 2014

Gratulacje!! Ale super! To sobie obejrzę w druku Nasi górą!!
malgorzata_s... 21:30, 15 maj 2014

No ja chyba zaprenumeruję Magnolie W zeszłym numerze Ania w tym Ty Przyznawać się kto jeszcze
makkasia 22:28, 15 maj 2014

Gratuluję !!!! jutro mus kupić "Magnolię "
U nas przstało padac ale nadal straszliwie zimno ...Zośka jest uparta
Jak zwykle za zdjęcia powalające dziękuję
monteverde 00:26, 16 maj 2014

Obejrzałam zaległości fotowe, piękny ogród no i jakie wyróżnienie w Magnolii, ale bardzo ważne słowa napisałaś o Danusi i Ogrodowisku nie mam gazety ale jutro kupię i poczytam o dokonaniach jednej z naszych koleżanek pozdrawiam Ewo
Ewa 06:50, 16 maj 2014

Dziś mam zadanie bojowe....kupic Magnolię Gratuluję jeszcze raz
Madzenka 07:07, 16 maj 2014

Gratulowałam już na fb, pogratuluję również tutaj Dzisiaj pobiegnę kupić i obejrzę sobie powolutku, kontemplując zdjęcia !
agata19762 09:15, 16 maj 2014

miłego dnia Ewa

u mnie nadal deszcz...co prawda nie leje, ale siąpi chwilami dość intensywnie ......
WilczaGora 14:35, 16 maj 2014

Dziękuje za wszystkie miłe wpisy !!!
Jestem bardzo szczęśliwa, że tyle życzliwych mi osób, dzieliło razem z nami tę radość.

Dziś wiatr się troszkę uspokoił ale ustąpił miejsca deszczowi, który z krótkimi przerwami,leje non stop.
Mam nadzieję, że uda się nam wykraść mu choć kawałek weekendu
Właśnie odebrałam paczkę z nową dostawą roślin...pogoda potrzebna od zaraz !!!

Już za chwileczkę, już za momencik zaczynamy prace związane z oświetleniem ogrodu.
Tak bardzo się cieszę, że nasz ogród nie będzie już chodził spać zaraz po zmroku
Szczególnie, że podświetlimy też lasek...
Próbne iluminacje wypadły "bajkowo"
będzie się działo !!!

Wilcza łapa macha
anna_g 14:49, 16 maj 2014

Wilcza - chciałabym przeczytać wszystko no ale nie da siem... lukam na foty i zakochuję się coraz bardziej w hortensjach... Śmiać mi się chce ze mnie samej - jak przeczytałam że masz ok 100 hortensji - a ja mam 3 i się zastanawiam czy aby nie za dużo
Kolaże piękne robisz i te roślinki oszronione - ach - ja uwielbiam fotki. Tutaj oglądam - po pierwsze ogrody a po drugie zdjęcia ogrodów i roślin... czasami nie wiem co zajmuje pierwsze miejsce...
Ale niestety szybko się zatrzymałam w Twoim wątku - bo natrafiłam na przepisy - śliwki na ostro i dyniowa zupa chyba Oj coś mi się zdaje że Twojego wątku szybko nie "przelecę"
Pozdrawiam deszczowo - u mnie dzisiaj najgorzej
WilczaGora 15:18, 16 maj 2014

anna_g napisał(a)
Wilcza - chciałabym przeczytać wszystko no ale nie da siem... lukam na foty i zakochuję się coraz bardziej w hortensjach... Śmiać mi się chce ze mnie samej - jak przeczytałam że masz ok 100 hortensji - a ja mam 3 i się zastanawiam czy aby nie za dużo
Kolaże piękne robisz i te roślinki oszronione - ach - ja uwielbiam fotki. Tutaj oglądam - po pierwsze ogrody a po drugie zdjęcia ogrodów i roślin... czasami nie wiem co zajmuje pierwsze miejsce...
Ale niestety szybko się zatrzymałam w Twoim wątku - bo natrafiłam na przepisy - śliwki na ostro i dyniowa zupa chyba Oj coś mi się zdaje że Twojego wątku szybko nie "przelecę"
Pozdrawiam deszczowo - u mnie dzisiaj najgorzej

ja to mam "fotkową" chorobę
hortensje non-stop kupuję bo mam "horensjową" chorobę
gotować uwielbiam ale nie zawsze mam czas, żeby opisywać wszystkie moje kulinarne wariacje
śliwka i zupa dyniowa...polecam z wszystkich sił

u nas też leje ...i to jak....