Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z tatarakiem w tle

Ogród z tatarakiem w tle

katarzynkak 08:05, 19 cze 2015

Reniu takiego znalazałam dla Ciebie

https://www.bilscy.info/liliowiec-pelny?from=listing&campaign-id=21

pozdr.

k
mirkaka 17:34, 19 cze 2015

Witaj Kasiu, przczytałam twój cały wątek, jak na początku zmagałaś się z projektowaniem rabat, potem pomalutku to wykonywalaś, pieliłaś , sadziłaś,
Efekty są ogromne,. Podziwiam za konsekwencję i cierpliwość. Szpaler róż Kimono zachwycający. Powiedz co masz pod kamyczkami w półkolu? Jeśli nie ma tam jakiś ukrytych urządzeń to ja tam widzę pmące albo parkowe róże które zaglądałyby do okna, w kolorze białym i lub, fioletowym. Brakuje mi w tym półkolu czegoś.
Napisz nazwę żurawek tych w kolorze ceglastym, bardzo dobrze radzą sobie na słońcu, nie przypalają się.
lena 23:12, 19 cze 2015

Kasiu,

Jestem teraz poza domoem wracam w przyszlym tygodniu, czy moglybysmy sie umówić na spotkanie odnosnie roz? Mam kilka pytan...
Napia 01:47, 20 cze 2015

katarzynkak napisał(a)
Wrzucam pare zdjęć ogrodu, zwłaszcza cudnych róż, które zakwitły.

Róże czarują Pięknie się rozrosły i kwitną obłędnie, a z tego co pamiętam, to jeszcze młode Świetnie
jolka 12:55, 20 cze 2015

Katarzynka, donoszę uprzejmie, że "przez Ciebie"!!! stałam się dziś posiadaczką 2 szt. róż rosarium Przyjdę po szczegółową instrukcję ich obsługi A póki co pozdrawiam

Aneta1309 21:09, 20 cze 2015

Te róże.....boskie są
katarzynkak 23:39, 20 cze 2015

mirkaka napisał(a)
Witaj Kasiu, przczytałam twój cały wątek, jak na początku zmagałaś się z projektowaniem rabat, potem pomalutku to wykonywalaś, pieliłaś , sadziłaś,
Efekty są ogromne,. Podziwiam za konsekwencję i cierpliwość. Szpaler róż Kimono zachwycający. Powiedz co masz pod kamyczkami w półkolu? Jeśli nie ma tam jakiś ukrytych urządzeń to ja tam widzę pmące albo parkowe róże które zaglądałyby do okna, w kolorze białym i lub, fioletowym. Brakuje mi w tym półkolu czegoś.
Napisz nazwę żurawek tych w kolorze ceglastym, bardzo dobrze radzą sobie na słońcu, nie przypalają się.

Witaj Mirko.
Bardzo dziekuję za miłe słowa. Wytrwałość popłaca, prawda?
Mirko to półkole jest naszykowane na ławeczkę, której jeszcze nie kupiłam.
Marzy mi sie taka w stylu angielskim, pomalowana na biało.

Te zurawki o które pytasz, to nie pamietam ale chyba Marmolade się nazywały. W każdym razie coś w tym stylu
Radzą sobie niezle, zwłaszcza, ze rosną na totalnej patelni.

pozdrawiam serdecznie,
k
katarzynkak 23:39, 20 cze 2015

lena napisał(a)
Kasiu,

Jestem teraz poza domoem wracam w przyszlym tygodniu, czy moglybysmy sie umówić na spotkanie odnosnie roz? Mam kilka pytan...

Cześć Lena
Oczywiście, że możemy sie spotkać. Daj znać, kiedy Tobie pasuje

pozdrawiam.
katarzynkak 23:40, 20 cze 2015

Napia napisał(a)

Róże czarują Pięknie się rozrosły i kwitną obłędnie, a z tego co pamiętam, to jeszcze młode Świetnie

Dziękuje Aga
Dobrze kojarzyłas, róże sadzone w zeszłym roku na wiosnę.

pozdr.
katarzynkak 23:42, 20 cze 2015

jolka napisał(a)
Katarzynka, donoszę uprzejmie, że "przez Ciebie"!!! stałam się dziś posiadaczką 2 szt. róż rosarium Przyjdę po szczegółową instrukcję ich obsługi A póki co pozdrawiam

Joluś gratuluje
Nie będziesz załowała, bo Rosarium jest jakoś mało atakowana przez mszyce i choróbska. Wydaje mi się, Eden Rose jest o wiele bardziej podatna.

Pozdrawiam