Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z tatarakiem w tle

Ogród z tatarakiem w tle

katarzynkak 20:54, 10 paź 2014

Anias napisał(a)
Plotek ( a raczej furteczka) piekne!! Tez bede miala bialy plotek i furteczke, kiedys...

To w takim razie pomysł już masz na aranżacje w ogródku
Ja mam czarny i w dodatku metalowy, ale też chce szpaler hortek na wjeżdzie, a co mi tam
katarzynkak 20:56, 10 paź 2014

Napia napisał(a)
Kasiu, przykro mi z powodu pieska...
a różyczka pirouette bardzo ładna

Dzięki Aga. Wiesz jakoś trudno mi sie przyzwyczaić, ze Go nie ma. Ale trudno sie mówi, każdy kiedyś odejdzie.
Najbardziej mnie denerwuje, jak rodzina chce nam na siłe dać nowego psa. Nie rozumieją, że musi minąc troche czasu...

Piruette fajna, ciekawe, czy "mój dostawca" takową posiada ?
katarzynkak 21:00, 10 paź 2014

ModraSowa napisał(a)
Kasiu, jak dla mnie to anabelle. Na temat róz już się nie wypowiadam bo to oczywiste, piekne jak wszystkie. Tylko z wyborami trudno. Widziałam ostatnio w tesco takie: "Róża żółta", "Róża czerwona", "Róża biała"
Z takimi łatwiej

Ania ja też widziałam podobne opisy u nas w castoramie A tę małą turzyce, którą mam posadzoną wzdłuż wjazdu kupowałam z napisem- miskant ( w obi w łodzi).
ModraSowa 21:03, 10 paź 2014

katarzynkak napisał(a)

Ania ja też widziałam podobne opisy u nas w castoramie A tę małą turzyce, którą mam posadzoną wzdłuż wjazdu kupowałam z napisem- miskant ( w obi w łodzi).

Ja na moje pytanie w szkółce: Jakie ma Pani miskanty? usłyszałam odpowiedz:Tylko podstawowy.
Aha
Aneta1309 21:04, 10 paź 2014

katarzynkak napisał(a)

Anetko vanilki polecam, naprawde super wyglądają. Vanilki mnie nie urzekły, ale moje są wyjątkowo brzydkie w tym roku , wiec daje im jeszcze szanse.

Tak sobie myślę czy może limki zamienić na vanilki właśnie z powodu ładniejszego przebarwiania się a że za domem mam trochę roślin n arózowo kwitnących zwłaszcza wrzosy jesienia by mi z nimi fajnie konweniowały ale to już raczej w przyszłym roku na ten sezon chyba już zbastowałam. Większość tego co chciałam przesadzić przesadziłam zdarłam darń pod nowe rabaty, które będę kończyć wiosną, zaczełam przedpłocie wsadziłam cebule zadołowałam rośliny w przechowalniku. Wszystko to w ciągu tego tygodnia dzisiaj już tylko odpoczywałam na tarsie jeszcze kilka dni wolnego mi zostało ale nie podejrzewam,że będą jeszcze jakieś zmiany w tym sezonie
ModraSowa 21:05, 10 paź 2014

Kasila, liczę na Twoją pomoc u mnie. Naprawdę jestem w kropce.
Aneta1309 21:05, 10 paź 2014

ModraSowa napisał(a)

Ja na moje pytanie w szkółce: Jakie ma Pani miskanty? usłyszałam odpowiedz:Tylko podstawowy
Aha

dobre to
ModraSowa 21:08, 10 paź 2014

Aneta1309 napisał(a)

dobre to

A może my się nie znamy
Aneta1309 21:21, 10 paź 2014

no jeszcze nie znamy
ModraSowa 21:39, 10 paź 2014

Aneta1309 napisał(a)
no jeszcze nie znamy

Na miskantach