Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z tatarakiem w tle

Ogród z tatarakiem w tle

malgorzata_s... 11:19, 26 wrz 2014

Kasiu na kręgosłup trzeba uważaćJa większość prac na kolanach robię by kręgosłup najmniej obciążaćMasz już cudnie Zmiany od zeszego roku niesamowitePowodzenia
ModraSowa 16:54, 26 wrz 2014

Kasiu, Twoje marzenie stało się i moim
katarzynkak 23:35, 26 wrz 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu na kręgosłup trzeba uważaćJa większość prac na kolanach robię by kręgosłup najmniej obciążaćMasz już cudnie Zmiany od zeszego roku niesamowitePowodzenia

Gosiu ja też na kolanach, ale najgorsze to wożenie tego trawska taczkami. Ja mam duży ogród i smietnik za płotem, wiec troche się musze nachodzić
Pożyjemy zobaczymy jak tylko zdrowie mi pozwoli to bedę nadal działać
katarzynkak 23:36, 26 wrz 2014

ModraSowa napisał(a)
Kasiu, Twoje marzenie stało się i moim

fajne prawda? Ludzie to mają zdolności artysyczne
iwonaal 08:12, 27 wrz 2014

ModraSowa 18:46, 27 wrz 2014

katarzynkak napisał(a)

fajne prawda? Ludzie to mają zdolności artysyczne

Kasiu, u mnie to nawet jest wykonalne. Przecież ja mam ligustr wzdłuż ścieżki od furtki. A na hortensje miejsce jest
Anias 21:52, 27 wrz 2014

Witaj Kasiu! Ależ masz wielki ten ogród a własciwie przedogródek! ja mam tylko 4 metry przed domem do wejscia (niestety taki byl plan zagospodarowania terenu i tak musieliśmy postawić dom). Podoba mi się Twoj ogród! ładnie czysto i ta przestrzen!
katarzynkak 10:55, 28 wrz 2014

ModraSowa napisał(a)

Kasiu, u mnie to nawet jest wykonalne. Przecież ja mam ligustr wzdłuż ścieżki od furtki. A na hortensje miejsce jest

Aniu masz racje! Prosto i elegancko- żywopłot i hortki wzdłuż ścieżki
Ciesze się, że trochę pomogłam
katarzynkak 10:58, 28 wrz 2014

Anias napisał(a)
Witaj Kasiu! Ależ masz wielki ten ogród a własciwie przedogródek! ja mam tylko 4 metry przed domem do wejscia (niestety taki byl plan zagospodarowania terenu i tak musieliśmy postawić dom). Podoba mi się Twoj ogród! ładnie czysto i ta przestrzen!

Aneczko, ogródek mam spory, to prawda, ale wiesz jak powoli znika trawa i powstają rabaty, to mam wrażenie, ze robi się taki w sam raz
dom mam oddalony od drogi, stąd taki duży obszar z przodu.
Dziękuje za komplementy. Moj ogrod dopiero zaczyna się zmieniać, ale już widać efekty pracy
Tobie te z się uda, zresztą masz już bardzo ładnie, tylko niewielkie poprawki.
Aneta1309 12:21, 28 wrz 2014

Kasiu Danusia u mnie pisała że lepiej lawendy teraz nie ruszać bo może przemarznąć także nowe sadzonki lepiej zrobić wiosną.
Widziałam,że pytałaś u Marty o trawkę za bukszpanami to miskant Morning Light pięknie to wygląda tym bardziej się cieszę bo też mam za buksy wsadzony tylko mikrusi bo podzielony ale w przyszłym roku powinien już być widoczny. Mam go też za domem pomiędzy stożkami sadziłam chyba na poczatku lipca (oczywiście dzielony) i bardzo szybko urósł.To chyba mój faworyt jeśli chodzi o miskanty