Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni....

W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni....

Milka 14:34, 24 mar 2014

Gratki na 100
alez masz czyściutko i te głazy, chyba wapienie
kępa hiacyntów odlotowa, jak ci będzie pachnieć
alinak 19:24, 24 mar 2014

nie wiem czy u wszystkich tak jest ale ja najbardziej to się zachwycam tymi pierwszymi listkami na wiosnę ...potem to już nawet piękne róże nawet powszednieją tyle tego jest ...
ale teraz wiosna i każdy listunio ....pozdrawiam
Ewa4 19:27, 24 mar 2014

Martuś pytałaś w moim wątku o cenę kostki więc odpowiem u Ciebie 53zł m2 podglądam kolor twojego domu i porównuję z kolorem kostki to ładnie by to wyglądało ja mam żółtą z czerwonymi wstawkami np.koło ronda obwódka taki jakiś odcień czerwieni gdzieś tam napewno widać chyba jak bukszpany wstawiałam to widać ale jest jeszcze srebrna ładna też ktoś ma na O.ale w tej chwili nie pamiętam kto.
Viola 20:05, 24 mar 2014

Piękna wiosna już u Ciebie Marto! U mnie wszystko opóźnione - dopiero dzisiaj pierwsze krokusiki żółte łebki pokazały
kasiek 23:43, 24 mar 2014

Tusiala napisał(a)
Elu masz rację w tym roku wszystko wcześniej. I tak powinno być

Cały czas coś wychodzi

No widać, najładniejszy to ten granatowy krzaczek biegaczek
Pieknie i wiosennie, geba się śmieje
Agania 07:54, 25 mar 2014

Marta, a co to za drzewa posadziłaś przed schodami w tych zakolach?

Gabrysia_ 07:59, 25 mar 2014

Marta...czy twoja Susan to krzak,czy drzewko?
Po deszczach wszystko ruszyło i bardziej zielono sie zrobiło
Ale twój mały pomocnik najlepszy
Janina 10:10, 25 mar 2014

Wyczytałam o projekcie ogrodu ja też właśnie zostałam posiadaczką Danuinego projektu i z całą pewnością będę podglądać i kibicować. Bywałam już wcześniej u Ciebie ale nie zostawiałam śladu.
agam 18:44, 25 mar 2014

Martuś działasz coś? Migdałka będziesz całkowicie wyrzucać czy przesadzać? Też go mam. Jeśli masz go w projekcie to z jakimi roślinami? Nie mam pomysłu co mogłabym wsadzić obok niego. Przesadzałam go w zeszłym roku i z tego co pamiętam to w ogóle nie zakwitł. Poza tym to któregoś roku jakieś choróbsko mi złapał i wszystkie liście uschły. Po kwitnieniu zamierzam go mocno sekatorem potraktować Pozdrawiam.
Tusiala 08:00, 26 mar 2014

Irenko dzięki Czyściutko hmm... może tylko troszkę przy skalniaczku ale reszta bajzelkowa A Te białe kamienie wyszukałam z Mężem u siostry, u której na polu co roku po zbiorach "żniwa kamienne". Czekam na hiacynty. Z każdym dniem wyższe i grubsze

Alinko każdy czeka dlatego pewnie tak się zachwycamy wszystkim co wyjdzie i wypuśc Po długiej zimowej przerwie każdy spragniony zieleni. Potem, tak jak piszesz u niektórych, listka powszednieją ale nie u mnie

Ewka co prawda do kostki jeszcze kupa czasu ale już sobie oglądam. A co Chociaż oczy nacieszę jak u innych czyściutko i porządnie dzięki niej. Bo do tanich inwestycji z pewnością to nie należy

Violu u mnie troszkę szybciej niż u Ciebie a u Wrocławianek szybciej niż u mnie Tak to jest z tymi strefami klimatycznymi.

kasiek napisał(a)

No widać, najładniejszy to ten granatowy krzaczek biegaczek
Pieknie i wiosennie, geba się śmieje

Kasiu ale żeś super określiła mojego Synka Nie dość, że lubi pozować to jeszcze wbiega w kadr
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies