Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni....

W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni....

malgorzata_s... 17:29, 13 cze 2014

Ja też widzę Rabata ładna co chcesz zmieniać??
Ewa4 17:59, 13 cze 2014

No pięknie a ta szczególnie mi się podoba.
Agania 22:13, 13 cze 2014

Marta fajne pieterka wyszly, niezle radzisz sobie na tym piasku

Zobacz na róze pnace tutaj

http://www.rozaria.pl/roze-pnace

u polskiego producenta masz tanie i sprawdzone odmiany

Pozdrawiam
eda 22:18, 13 cze 2014

Tusiala napisał(a)
Myślę, że już za rok to na pewno

Klonik

Pięknie wygląda on jest zielono biały ? a chwasty mamy wszyscy z jednej plewię strony a one z drugiej już wyłażą i tak w kółko o a co tam ha ha już tak mamy Buziaki
elzbieta_g 22:24, 13 cze 2014

Tusiala napisał(a)
Ta rabata kiedyś - jak kaska się znajdzie - zupełnie inaczej będzie wyglądać. Zostaną tylko katalpy, miskanty i obwódka bukszpanowa. A na razie trawy z tyłu nie widać a chwasty się wściekły. W weekend się z nimi rozprawię.
Miskany wreszcie są widoczne Prawda, że je widzicie?

a ja myślałam , że ta rabata to już efekt końcowy z projektu bo ładna jest
katalpy zostają...szkoda , bo chętnie bym je zabrała , bo jak patrzyłam w szkółce to cena mnie poraziła...fakt były ładne i duże
Syla 22:27, 13 cze 2014

Tusiala napisał(a)
Ta rabata kiedyś - jak kaska się znajdzie - zupełnie inaczej będzie wyglądać. Zostaną tylko katalpy, miskanty i obwódka bukszpanowa. A na razie trawy z tyłu nie widać a chwasty się wściekły. W weekend się z nimi rozprawię.
Miskany wreszcie są widoczne Prawda, że je widzicie?

widzę , widzę te miskanty a u nas się dzisiaj rozpadało ale udało mi się rozprawić odrobinę z rabatą gabionową ... z chwastami walczę na bieżąco ale i tak nie dają za wygraną
Ivvvona 23:48, 13 cze 2014

Miskanty widać, ani sie obejrzysz jak będą wielgachne. Rabata bardzo ładna. Pozdrawiam
Mala_Mi 09:05, 15 cze 2014

Wszytko rośnie.. a najlepiej jak zawsze chwasty najlepiej. Pozdrawiam.. u mnie wreszcie podlało.....
Milka 11:16, 16 cze 2014

U mnie nie podlało, chyba że jak ksiądz kropidłem
Kawał pracy Marto
kostrzewę będę obserwować, jak te kłosy dojrzeją, będzie widać, gdzie ciąć, aby nadal była ładna, jeszcze nie tnę
Tusiala 11:59, 16 cze 2014

Violu cieszę się, że się podoba i że "widzisz" Miskanty bo ja wreszcie też A były takie mini, mini jak to mówi mój Synek A Violu fotkę Hakuro zrobiłam ale jeszcze się zdjęcia wgrywają i lada moment będą

Gosiu zamiast żywotników Danica i trzmielin będą hortensje

Ewa 4 dzięki, dzięki

Agatko piach jak nic a w tym miejscu jest go najwięcej – tylko cienka warstwa ciemnej ziemi. Stokrotne dzięki za namiary i linka na róże

Edzia klonik jest zielono-biało-różowy Dobrze, że mnie pocieszyłaś z tymi chwastami bo już myślałam, że u mnie to już szczególny urodzaj w te łajdaki

Ela niet to efekt dopiero początkowy. Katalpy są rzeczywiście nie takie tanie ale ja kupowałam pięć więc miałam zniżkę. A Ta ostatnia taka mała i marna bo w zeszłym roku mi ją wiatr połamał. Miała tak duże liście, że je strasznie wytarmosiło i zostało jej pół. Ale na szczęście ładnie odbiła i sobie radzi. Mam nadzieję, że dogoni pozostałe.

Syla zaraz idę zobaczyć co tam u Ciebie bo zawsze tyle się tam dzieje Jakoś chwastów u Ciebie nie widziałam i wszystko super obsypane korą i żwirkiem

Ivvvona to moje pierwsze Miskanty w życiu i strasznie się cieszę, że sobie radzą. Choć były takie malutkie.

Mała Mi u mnie tyle o ile kropło a trawę to i tak trzeba było polać wodą. Miło mi, że wpadasz Muszę cyknąć winobluszcze i się pochwalić bo są zachwycające

Irenko to ja też ciachać nie będę. Poczekam na Ciebie żeby zobaczyć co i jak. U mnie był ten sam ksiądz i ledwo pomachał
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies