Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni....

W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni....

Tusiala 08:06, 04 gru 2013

Dominiko a czy Ty planujesz jakieś zmiany?

Irenko będę ciąć więc może się tak nie rozbujają. Lawenda rzeczywiście dobrze u mnie rośnie Liatri i perowskiej jeszcze u siebie nie miałam.

Makkasiu oddam, oddam

Jagoda99 - witam nowego gościa

Agania 12:50, 04 gru 2013

Martuś, a nie denerwują Cię te słupy, ja bym tam posadziła, dwie brzozy Doorenbos, wpasowałyby się ładnie

Patrząc na okrąg, jałowców zdecydowanie za dużo, ja bardzo je lubię, mam ich chyba 3 rozpsypane po ogrodzie, jednak już mam kłopot z utrzymaniem ich w minimalistycznym wyglądzie, zarastają i głuszą inne rośliny, a przy tym kłują.................oj kłują niemiłosiernie
zobacz ile u mnie zajmuje taki jałowiec na jednej z rabat..................wrzucam do przemyslenia

i jak najmniej kłujaków Ci życzę ale za to samych piekności w ogrodzie, pozdraawiam cieplutko, byle do pieknej wiosny czas nam szybko upływał
eda 13:17, 04 gru 2013

Macham macham sobie i pozdrówka zostawiam plany plany i ile podpowiedzi będzie się działo Na lepsze myślenie
elzbieta_g 13:59, 04 gru 2013

Agania napisał(a)
Martuś, a nie denerwują Cię te słupy, ja bym tam posadziła, dwie brzozy Doorenbos, wpasowałyby się ładnie

ja też mam takie paskudy centralnie w ogrodzie, u mnie obsadzenie jakimś pnączem odpada u ciebie coś tam się pnie?
pomysł Agani był dla Ciebie ale go ukradnę i przemyślę
makkasia 21:54, 04 gru 2013

Patrząc na okrąg, jałowców zdecydowanie za dużo, ja bardzo je lubię, mam ich chyba 3 rozpsypane po ogrodzie, jednak już mam kłopot z utrzymaniem ich w minimalistycznym wyglądzie, zarastają i głuszą inne rośliny, a przy tym kłują.................oj kłują niemiłosiernie
zobacz ile u mnie zajmuje taki jałowiec na jednej z rabat..................wrzucam do przemyslenia

i jak najmniej kłujaków Ci życzę ale za to samych piekności w ogrodzie, pozdraawiam cieplutko, byle do pieknej wiosny czas nam szybko upływał

Ja też mam jałowce i choć są piękne powoli się ich pozbywam, te co zostały maja po 3 - 4 metry średnicy. Im mocniej tnę tym one szybciej przyrastają, powtórzę za Agatą jałowce do zastanowienia.
Dziękować za głosowanie na Agatkę i liczę na pamięć codziennie do 9-tego
ściskam
grazyna 21:59, 04 gru 2013

Agania napisał(a)

Ciekawe gdzie Agatka te brzozy kupuje ? Latem uszukałam się wokół siebie i nic nadal nie mam

Marta, pozdrawiam serdecznie straszycie jałowcami, ja też mam ich sporo uwielbiam ich zapach i takie ładne, bezproblemowe
dominika_rew 00:42, 05 gru 2013

Tusiala napisał(a)

Irenko będę ciąć więc może się tak nie rozbujają. Lawenda rzeczywiście dobrze u mnie rośnie Liatri i perowskiej jeszcze u siebie nie miałam.

Makkasiu oddam, oddam

Jagoda99 - witam nowego gościa

u nas non stop coś się dzieje w przyszłym roku planujemy budowę altany z grillem i wędzarnią a do tego trzeba będzie ładnie dopasować rabaty oprócz tego cały czas prace nad stawem.. będę na pewno relacjonowac i prosić o rady pozdrowienia!
Milka 05:24, 05 gru 2013

Tusiala napisał(a)

Irenko będę ciąć więc może się tak nie rozbujają. Lawenda rzeczywiście dobrze u mnie rośnie Liatri i perowskiej jeszcze u siebie nie miałam

To koniecznie je zakup, są śliczne
Mimo wielu minusow, jalowce lubię za zapach
Magda70 10:33, 06 gru 2013

Ja też pożegnałam się z dużymi jałowcami a 2 prowadzę na bonsai...nie, wróc jeden. Drugi oddałam w dobre ręce... Bardziej mi się podobają właśnie takie przycięte...
malkul 11:21, 06 gru 2013

Cześc MArtuś Zadowolona z przepisnika?