Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni....

W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni....

Tusiala 12:17, 10 gru 2013

Miałam bardzo pracowity tydzień. W pracy młyn, w domu pełno prac od pisania, porządki świąteczne i takie tam. Żal mi, że tylu dni mnie nie było ale teraz zabieram się za nadrabianie i zaraz zmykam do Was

Aganiu denerwują mnie słupy ale niestety nie można ich tykać. Wiem, że kłują jałowce ale ten zapach. Ech myślę często o tym miejscu. Dzięki za sugestie

Eda dzięki za pierniczki

Elu na słupach się pną: winobluszcz trójklapowy i bluszcz hedera. Testuje, który lepiej wygląda, przykrywa. Zobaczę jak będą wyglądać w nowym sezonie

Makkasiu obawiam się, że z czasem będę musiała coś z nimi zrobić ale póki co cieszą swym wyglądem

Grażynko witam Cię serdecznie też je właśnie za to uwielbiam. I cały czas myślę..

Dominiko u mnie w przyszłym sezonie też planuję postawić altanę w ogrodzie. Mam nadzieje, że obu nam się to uda i że będziemy miały gdzie kiełbaski piec

Irenko dopiszę do mojej listy, która z każdym tygodniem ma więcej pozycji

Magdo ciąć będę z pewnością ale boję się o efekty.

Gosiu Przepiśnik superzasty nawet siostrze kupiłam na imieniny
Milka 14:48, 10 gru 2013

Martuś, to ciekawa jestem, jak długa już ta lista
Mala_Mi 08:23, 11 gru 2013

Kolejne pomysły na rabaty
Z braku czasu piszę tylko, że poczytałam, pooglądałam....... wiosna będzie sie działo
eda 13:40, 11 gru 2013

Witaj Marcia ale u ciebie gwarno Masz ciemierniki ? Ja będę czatować na kwiaty myślałam że kwitną wczesną wiosną a tu proszę pąki są Buźiaki zostawiam
Agania 16:57, 12 gru 2013

Fajne plany na wiosnę szykujecie, dużo pracy się zapowiada, ale jak się coś dzieje, to cieszy i efekty szybko będą widoczne

Pozdrawiam Martuś
Tusiala 12:26, 16 gru 2013

Dziewczyny znów mi tydzień przeleciał bez Was nad czym bardzo ubolewam. Ale nareszcie mam wszystko ogarnięte w domku i okna pomyte. Wszystko na ostatnią chwilę przez studia Męża i okres sprawozdawczy w pracy. Teraz tylko ozdoby, dekoracje, choinka, placki i inne takie. Ależ się cieszę, że to już tuż, tuż
I idę do Was popatrzeć co tam fajnego macie i robicie

Irenko moja lista to przede wszystkim: trawy, rozplenicie, miskanty i turzyce, buki, miłorzęby, bukszpany, żurawki, cisy, hortensje. A dokładną listę podam pewnie w lutym, gdy już będę myślała gdzie kupić a nie co

Będzie, będzie Aniu. Ło jaki awatarek

Eda właśnie teraz zrobiło się pustkowie i to przeze mnie bo mnie nie było Ciemiernika nie mam żadnego. A ja myślałam, że one tak pod koniec grudnia i w styczniu kwitną. No i masz niespodziankę

Agatko planów sporo i ciągle pojawiają się nowe pomysły. Tak bym chciała żeby chociaż te najważniejsze zrealizować. Cieszę się, że do mnie wpadasz

A moje roboty ledwo drgnęły

elzbieta_g 12:50, 16 gru 2013

Martuś a jak u Ciebie święta już widać?
Tusiala 12:54, 16 gru 2013

Elka jeszcze nic. Daleko w polu jestem z ozdobami. Ale mam nadzieję, że w weekend będzie już świątecznie
Mala_Mi 20:16, 16 gru 2013

Czy Ty teraz kopiesz rabaty?? Czy coś przegapiłam...
U nas koło zera ciągle.. i mnie nawet jakby wbił łopatę w ziemię to na ziąb nie wyrzuci
Agania 22:36, 16 gru 2013

U nas temperatura jest jeszcze na plusie, ja już w ogrodzie nic nie robię, ale podziwam, że jeszcze Wam się chce i macie siłę na ogrodowe kopanie