Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni....

W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni....

Magda70 17:20, 29 gru 2013

I tak trzymać
pozdrówka...
dajana 18:09, 29 gru 2013

Witaj Martusiu po świętach czytam że miałaś udane i radosne, miło się czyta takie rzeczy Po nowym roku zaczniemy odliczanie i aby do wiosny a planów co nie miara Pozdrawiam cieplutko !
Tusiala 09:23, 31 gru 2013

Magda też pozdrawiam

Dajanko odpukać wszystko tak, jak powinno być

A dziś u mnie w domku będzie się dziać bo rodzinka u mnie spędza wieczór sylwestrowy. Rodzina z mojej strony więc będzie zupełnie bezstresowo
Wam także życzę bezstresowego, udanego, pięknego, zdrowego 2014 Roku

[i]"Mamy więcej możliwości, ale mniej czasu, więcej tytułów, ale mniej rozsądku, więcej wiedzy, lecz mniej zdrowej oceny sytuacji.
Mamy więcej leków, ale mniej zdrowia.
Mnożymy majątek, okrajamy własne wartości.
Mówimy za dużo, kochamy za mało, kłamiemy zbyt często.
Uczymy się jak zarabiać na życie, lecz nie uczymy się, jak żyć.
Mamy stabilne budowle, lecz słabe charaktery.
Podróżujemy na Księżyc, lecz mamy problem, by przekroczyć próg i poznać sąsiada.
Tworzymy coraz więcej komputerów i przechowujemy coraz więcej informacji, a rozmawiamy ze sobą coraz mniej..."
Dalajlama XIV

I tymi słowami chciałabym zakończyć 2013 Rok. Pozostawiam Wam także te słowa, by się zastanowić nas sobą. Chwilka zadumy nikomu nie zaszkodzi.

Udanej zabawy
AgnieszkaW 09:32, 31 gru 2013

Dziękuję za przytoczenie tych, jakże trafnych, słów Dalajlamy u progu kolejnego Nowego Roku - nie będę już do nich nic dodawać. Pozdrawiam
malgorzata_s... 11:39, 31 gru 2013

Wspaniałe mądre słowa Życzę wspaniałego Nowego Roku Zostawiam buziaki
makkasia 23:59, 04 sty 2014

Pozdrawiam noworocznie
Zdrowia przede wszystkim aby móc wszystkie marzenia i plany zrealizować
ściskam
Tusiala 08:26, 09 sty 2014

Czas tak szybko biegnie. Trudno za nim nadążyć. Lada moment połowa stycznia.
U mnie cały czas zamiast zimy jest piękna, przedwiosenna pogoda. Cieszy mnie to bardzo

Ale wracając do ogrodu zastanawiam się ostatnio czy mogłabym coś posadzić przy wjeździe do mnie na posesje. Czy coś w ogóle pasowałaby? Strasznie podobają mi się pomysły z wiśnią Umbraculifera, które widziałam w Danusi realizacjach i jeszcze w kilku innych ogrodach. Ale czy u mnie by się sprawdziły? Z jednej strony (prawa strona patrząc jak sie wjeżdzą) to może i tak bo przysłoniłaby troszkę płot sąsiadki, która także podziela pasję ogrodową. Ale z drugiej strony ten monstrualny słup. Ech.

I od strony domu

Mala_Mi 08:51, 09 sty 2014

Dalajlama mądry facet.... duzo w tym prawdy..
Witaj w Nowym Roku
Milka 12:18, 09 sty 2014

Marta witaj w nowym roku piękne słowa, jakże prawdziwe...
Co do roślin, to czy nie zablokuje to wjazdu, tzn nie utrudni? Chociaż pod tym kamiennym ogrodzeniem można coś dać, jeśli można
elzbieta_g 13:16, 09 sty 2014

Tusiala napisał(a)

I od strony domu

trzeba przyznać wąziutko tu masz a ten słup to czemuś służy