Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Milka 11:46, 04 kwi 2014

Piękności w futerkach, ale super zdjęcia
Rh aż tak źle nie wygląda, po zimie większość tak, u mnie już takie sztywne, ale dałam nawóz i lecimy z podlewaniem
Kasik 10:48, 05 kwi 2014

Agania napisał(a)
He,he, Kasiu, ucz się cierpliwości to oczekiwanie jest najcudowniejsze........grunt, ze nie zakwitnie na różowo

Ależ ona mnie wytrzymuje.
Już mnie paluszki świerzbią, by jej poodgarniać co nieco. Mówisz, ze to czekanie jest najcudowniejsze? Ja mylę, że chyba jak już się ma świadomość, że jest na co czekać. A tu oprócz zielonego nie widać nic.

Kasik 10:53, 05 kwi 2014

irena_milek napisał(a)
Piękności w futerkach, ale super zdjęcia
Rh aż tak źle nie wygląda, po zimie większość tak, u mnie już takie sztywne, ale dałam nawóz i lecimy z podlewaniem

Irenko- jak ja się cieszę. Sama tylko nie wiem z czego bardziej - czy z magnolki, która w kulki ze mną leci, czy z tych zdjęć, które sama zrobiłam. Tak strasznie chciałam umieć robić takie zbliżenia.

Ten Rh mnie tak zaniepokoił, bo nie dość , że kupiony u producentów i nie powinien być nie przypilnowany, to niedawno go wsadzałam i bałam się, że cos źle zrobiłam.

Kiedyś jak nie miałam żadnej wiedzy- wsadzałam intuicyjnie i jakoś szło, a dziś mam świadomość zagrożeń to i obaw więcej.

Buziak
Kasik 10:55, 05 kwi 2014

Lecę do szkółki w Przytoku (wszak to moi sąsiedzi)- humorek poprawić, bo dziś zamiast słoneczka zapowiadanego, od rana pochmurno.

Poprawimy sobie nastrój - może cos w oczko wpadnie?
Mala_Mi 11:02, 05 kwi 2014

Powojnik może ruszyć... poczekaj.. nawet z korzonka odbijają..
Pochwal sie zakupami.
Kasik 12:09, 05 kwi 2014

Mala_Mi napisał(a)
Powojnik może ruszyć... poczekaj.. nawet z korzonka odbijają..
Pochwal sie zakupami.

Będę czekała- nic mi nie pozostaje. A na zakupach - mało co- tylko dwie borówki. W szkółce "Sajgon" - milion ludzi. A ja szukam lawendy, ale wszędzie jakieś mikroskopijne.

hanka_andrus 12:13, 05 kwi 2014

Czekam na efekt bytności w szkółce. Magnolie- moje marzenie, ale jeszcze nie mam. U mnie wydmuchów.
Kasik 12:23, 05 kwi 2014

hanka_andrus napisał(a)
Czekam na efekt bytności w szkółce. Magnolie- moje marzenie, ale jeszcze nie mam. U mnie wydmuchów.

Haniu - w szkółce tylko dwie borówki mąż kupił. Ja rozglądałam się z a moim powojnikiem, ale takiego nie maja jak chciałam.

Zabraliśmy ze sobą sąsiadkę- Ona dopiero zaczyna zabawę w ogród. A ja co mam w nadmiarze to i u niej miejsce znajduje. Kupiła wierzby - jako taki pierwszy akcent czegoś wyższego i róże. Fajnie jak za płotem też ładnie się dzieje.
Milka 12:49, 05 kwi 2014

[
Kiedyś jak nie miałam żadnej wiedzy- wsadzałam intuicyjnie i jakoś szło, a dziś mam świadomość zagrożeń to i obaw więcej.

Buziak

I zobacz, jak to jest, wtedy było łatwiej, teraz myślimy, obawiamy się i drżymy, ale dla roślin warto
Milka 12:58, 05 kwi 2014

Kasiu, mój jeden Rubens bez oznak życia, ale Bawarka kazała czekać