Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Kasik 07:48, 31 maj 2014

Kindzia napisał(a)
Ale szyszory piękne koreańskie!!! Aż mnie ściska Może się doczekam kiedyś na swojej marnocinie

Kasiulka Bylinowy Raj do Was się na targi wybiera, szukaj ich, powołaj się na Ogrodowisko = specjalny rabat. Pani nie wysoka, drobna blondynka, ładna i bardzo miła. Pan wysoki...jak chłop, nie wiem czy przystojny...ale też bardzo miły
Jutro zadzwonię, muszę...

Buziaczki dla Was, ściskam

Kochaneczko- dzwoń. A na targach Panią będę wyszukiwać , choć tam tłumy straszne. Powiedz mi może w jakiej cenie te jeżówki, bym miała pogląd.

Buziak
Kasik 07:49, 31 maj 2014

Mala_Mi napisał(a)
Oglądam powódź i współczuję.. przestało lać????

Lać przestało, próbujemy coś robić, ale sama wiesz, że glina tak szybko nie pozwala. Ide zatem w to błotko bo teraz zielsko da radę wybierać.
Dziś piękne słoneczko od rana.
Mala_Mi 10:34, 31 maj 2014

Wiem co to glina..... aż za dobrze.......
Dziękuję za słoneczko.... kurier sie spóźnia, ale poczekam..
Kasik 10:40, 31 maj 2014

Mala_Mi napisał(a)
Wiem co to glina..... aż za dobrze.......
Dziękuję za słoneczko.... kurier sie spóźnia, ale poczekam..

Dojedzie, dojedzie... a jak nie to złożymy reklamacje.

Lecę do roboty.... tutaj tylko z doskoku,bo mój osobisty Agronom mnie pilnuje.

Luki 10:11, 01 cze 2014

W końcu dotarłem Kasiu i do Twojego ogrodu, bo nie znałem wcześniej. Miło było poznać.
Ogród zobaczyłem na tyle ile czasu wystarczyło, ale podoba mi się bardzo, że razemw nim pracujecie i tworzycie, bardzo podobają mi się nasadzenia
Pozdrawiam, zaznaczam i zostawiam fotke z ogrodu Bożenki
Kasik 13:41, 01 cze 2014

Luki napisał(a)
W końcu dotarłem Kasiu i do Twojego ogrodu, bo nie znałem wcześniej. Miło było poznać.
Ogród zobaczyłem na tyle ile czasu wystarczyło, ale podoba mi się bardzo, że razemw nim pracujecie i tworzycie, bardzo podobają mi się nasadzenia
Pozdrawiam, zaznaczam i zostawiam fotke z ogrodu Bożenki

A miło mi Łukaszu.

W końcu będzie miał mi kto rozpoznać moje żurawki. Żartowałam.
Super, że napisałeś. Ja u Bożenki nie rozpoznałam w Tobie "Lukiego" z ogrodowiska.
Ale nic straconego, zawsze jest czas na to by poznawać nowych ludzi. Zapraszam do oglądania naszych zmagań.

malgorzata_s... 13:52, 01 cze 2014

No widzisz Kasiu tu już jesteśmy wszystkie trzy i doklejać nie trzeba Ja też wczoraj plewiłam w błotnistej mazi ale za to chwasty dosyć dobrze wychodziły Dzisiaj znowu głównie pada Buziaki dla was
Kasik 14:35, 01 cze 2014

Zakupów w Kalsku nie zrobiliśmy wiele , ale Grześ kupił 5 winorośli - bo mu wymarzły, a ja uszczęśliwiłam się 4 jeżówkami 'Secret Affair' .

I to w dobrej cenie. Spróbuję się z nimi zaprzyjaźnić, bo u mnie ziemia ciężka, ale może?
Nikita 00:14, 02 cze 2014

Witaj Kasiu zaglądam co słychać...czytałam, że dość "mokro" u ciebie. Słoneczka życzę....pokazuj jeżówki
Kasik 19:04, 02 cze 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
No widzisz Kasiu tu już jesteśmy wszystkie trzy i doklejać nie trzeba Ja też wczoraj plewiłam w błotnistej mazi ale za to chwasty dosyć dobrze wychodziły Dzisiaj znowu głównie pada Buziaki dla was

No i dobrze, że chociaż ktoś nas uchwycił.

A mnie leń ogarnął i zleźć nie chce. Co prawda znów zaczęło padać, więc jestem usprawiedliwiona, ale to tylko wymówka.

Buziaczek Gosieńko