Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Kasik 22:44, 11 cze 2014

anna_g napisał(a)
No to załatwione. Myślę, że dotrwają w doniczce do Kindzi wyjazdu...

One są wytrwałe. maja miesiąc- ponad nawet. to się już zadomowią w doniczce i ładnie się przyjmą.
Kindzia 10:18, 12 cze 2014

Widziałam już Pinky, nawet wpis robiłam...i nie ma...cuda czy co???
To jeszcze raz napiszę. Masz rację, podobna do tego mojego krzaczka, wcale bym zła nie była, jakby się okazało, że to ona

Róże...cudne Kasiu!!! I z tą lawendą...niebo w gębie
Ciekawe jak tam lawendzia u mnie, w niedzielę jeszcze w pąkach była. Jutro zobaczę. W ogóle mam znowu jeżdżący weekend, jutro jedziemy i wracamy (impreza jednak nie w Pszczynie). Po drodze do Elizy wpadniemy na ruskie W sobotę z imprezy wracamy do Pszczyny, w niedzielę dopiero pewnie będę róże oporządzać, już widzę ten bałagan...po takim upalnym tygodniu będziemy mieli drogę do garażu usłaną płatkami róż

Dzisiaj już chłodno, przeskok temperatury niekomfortowy Coś tam mży...nie fajnie

Buziaczki
Rench 10:46, 12 cze 2014

Kasik napisał(a)

Jak dla mnie mozesz już zmienić nazwę wątku ,na Już jest pięknie
zawitka 11:18, 12 cze 2014

Już jest pięknie -----dobrze napisała Hania .A może znasz nazwe róży różowej u Ciebie na str 196 ---9-te zdjęcie .Poszukuję nazwy bo nie mogę się doszukać .Dzięki
Kasik 12:18, 12 cze 2014

zawitka napisał(a)
Już jest pięknie -----dobrze napisała Hania .A może znasz nazwe róży różowej u Ciebie na str 196 ---9-te zdjęcie .Poszukuję nazwy bo nie mogę się doszukać .Dzięki

Z tego co pamietam to "Madame Knorr"

Tytuł watku ?- mysle nad tym

Buźka
zawitka 13:23, 12 cze 2014

Dzięki chyba wreszcie trafiłam dzięki tobie a jak nie to niech mnie poprawiają
Kasik 17:53, 12 cze 2014

Rench napisał(a)

Jak dla mnie mozesz już zmienić nazwę wątku ,na Już jest pięknie

To nie jest jeszcze ideał piękna, muszę się zastanowić kiedy to będzie TO, ale bardzo dziękuję za uznanie.
Kasik 18:09, 12 cze 2014

Kindzia napisał(a)
Widziałam już Pinky, nawet wpis robiłam...i nie ma...cuda czy co???
To jeszcze raz napiszę. Masz rację, podobna do tego mojego krzaczka, wcale bym zła nie była, jakby się okazało, że to ona

Róże...cudne Kasiu!!! I z tą lawendą...niebo w gębie
Ciekawe jak tam lawendzia u mnie, w niedzielę jeszcze w pąkach była. Jutro zobaczę. W ogóle mam znowu jeżdżący weekend, jutro jedziemy i wracamy (impreza jednak nie w Pszczynie). Po drodze do Elizy wpadniemy na ruskie W sobotę z imprezy wracamy do Pszczyny, w niedzielę dopiero pewnie będę róże oporządzać, już widzę ten bałagan...po takim upalnym tygodniu będziemy mieli drogę do garażu usłaną płatkami róż

Dzisiaj już chłodno, przeskok temperatury niekomfortowy Coś tam mży...nie fajnie

Buziaczki

U Ciebie to się dzieje. Masz zdrowie na te jazdy. No ale mnie to pociesza, że jak lubisz jeździć to wiesz..... Daleka droga nie straszna Ci będzie.

Lawenda już zaczyna, choć mam wrażenie, że mam kilka odmian. tak to jest, jak się kupuje to tu, to tam. Kiedyś myślałam, ze lawenda, to lawenda.

Pozdrów Elizkę ode mnie.

A te róże u Ciebie, to pewnie bajka. I fajnie mieć drogę usłaną różami- nawet jeśli to tylko droga do garażu.

buziolek.
Kasik 18:11, 12 cze 2014

zawitka napisał(a)
Dzięki chyba wreszcie trafiłam dzięki tobie a jak nie to niech mnie poprawiają

Myślę, że to dobra nazwa. Jak sadziłam wydawało mi się, że zapamiętam. Ale sprawdzałam jeszcze na stronie w rosarium. Myślę, że to Ona.
Kindzia 18:16, 12 cze 2014

Wiesz co? Chciałabym już trochę posiedzieć na dupsku...jeszcze to tapetowanie w Zabrzu, burdel na kółkach. Może w weekend czerwcowy odpocznę...jeżeli nie pojadę w sobotę znów
Rysiu mówi, że Eliza robi najlepsze ruskie na świecie Nie ma takiej opcji żeby przepuścił okazję
Ja mam lawendę z dwóch rzutów, ale w tym samym miejscu kupowana...wygląda na taką samą. Ja się na forum doszkoliłam, że są różne

Buziak