Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Kasik 20:52, 16 kwi 2016

makkasia napisał(a)
gwiazdą w pokoju jest fotel - boski
Wiosna szaleje u Ciebie jak dla mnie za mało fotek jej robisz

Kasia- tak właśnie miało być. 2 tygodnie na przemian był kolor szary i turkusowy. Biłam się z myślami, bałam się , że przedobrzę tym turkusem. Facet wysłał mi już próbki szarości i jakież było jego zdziwienie gdy powiedziałam, że ma szyć w turkusie.

Wiosny pokazałabym więcej, ale mam zarośnięte po kolana i obfociłam tylko niektóre miejsca.
Bogdzia 21:25, 16 kwi 2016

Kasik napisał(a)

Byś musiała widzieć, jak w nocy idąc do toalety: siadam w fotelu i jest mi błogo.

Pokoik śliczny i ogród też mimo trawy wysokiej ale tylko na jednym zdjeciu, na pozostałych nie jest az tak wysoka da sie skosic.
Basilikum 22:53, 16 kwi 2016

Kasik napisał(a)

Byś musiała widzieć, jak w nocy idąc do toalety: siadam w fotelu i jest mi błogo.

tylko sie nie pomyl
fotel jest super mam podobny ale takie o wiele ubozsze wydanie
Zaczelas czytac ksiazke?

No i tulipanowe waroacje sa super
co do chwastow to ja sie klocic nie bede ale mam wiecej oj mam, w zyciu ich tu nie pokaze, choc dzic przy okazji teczowych zdjeci pokazalam kawalek mojej graciarni, no ale musialam ta tecze pokazac
sylwia_slomc... 00:56, 17 kwi 2016

Piękna magnolia , zachorowałam na nią jak zobaczyłam na fotkach u Irenki Najlepsze choć spóźnione życzenia zostawiam
Kasik 08:31, 17 kwi 2016

Bogdzia napisał(a)

Pokoik śliczny i ogród też mimo trawy wysokiej ale tylko na jednym zdjeciu, na pozostałych nie jest az tak wysoka da sie skosic.

No pewnie Bożenko tylko pod warunkiem, że przestanie lać.
Końca nie widać Leje teraz , lało całą noc, ma lać cały dzień.

A za pochwały -dziękuję.
Basilikum 08:33, 17 kwi 2016

przestanie, musi przestac
Kasik 08:35, 17 kwi 2016

Basilikum napisał(a)

tylko sie nie pomyl
fotel jest super mam podobny ale takie o wiele ubozsze wydanie
Zaczelas czytac ksiazke?

No i tulipanowe waroacje sa super
co do chwastow to ja sie klocic nie bede ale mam wiecej oj mam, w zyciu ich tu nie pokaze, choc dzic przy okazji teczowych zdjeci pokazalam kawalek mojej graciarni, no ale musialam ta tecze pokazac

No nieeeee. nie pomylę się

Fotel sobie wymarzyłam i mam. Książka przygotowana. Będę czytać w chwilach wolnych, bo ogród muszę posprzątać - Kasia w piątek u mnie i wstyd pokazać pewne miejsca.

Tulipanów mam dość sporo, ale nie kwitną razem. Może i dobrze.
Kasik 08:37, 17 kwi 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Piękna magnolia , zachorowałam na nią jak zobaczyłam na fotkach u Irenki Najlepsze choć spóźnione życzenia zostawiam

Dzięki bardzo

A Piruetka warta grzechu. U Ciebie bliżej domu trzeba by posadzić, bo ona z tych mniejszych.
Kasik 08:41, 17 kwi 2016

Basilikum napisał(a)
przestanie, musi przestac

Iza- byś musiała widzieć jak leje. Ze zbiornika na deszczówkę wodę odprowadzamy na stałe wężem, bo by się przelewało cięgiem.
Ale zauważyłam, ze mamy tak co roku. I nie chodzi tu tylko o gości ,że nie będzie ładnie i wycacane, ale człowieka aż wyrywa, bo ma świadomość o konieczności pewnych prac i nie może.
hanka_andrus 11:13, 17 kwi 2016

Kasiu, kiedyś przecie błyśnie i u Ciebie! Idź poczytać, nie będziesz patrzeć za okno na trawnik i deszcz! Miłego dnia.