Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Rosa 10:38, 10 mar 2017

Kasik napisał(a)

...Wielu z nas na Ogrodowisku znalazło kogoś takiego, czego i Tobie z serca życzę....

Kasiu ja to wszystko wiem. Jestem na "O" prawie od początku jego powstania . Znam dużo wątków, ale akcji jak u Was w ogrodzie i na taką skalę nigdzie nie widziałam . Pewnie dlatego tak się wzruszyłam.
Dziękuję za życzenia i pozdrawiam serdecznie
sylwia_slomc... 11:46, 10 mar 2017

Kasik napisał(a)

Bo i nie zobaczysz. Mamy takich znajomych- On zajmował się kowalstwem artystycznym, a w ogóle to takie artystyczne dusze i zrobił nam jeden domek dla ptaszków i jeden karmnik.
Mi też się podoba, choć już widać , że nie nowy,

Fajnie mieć takich znajomych. Co do przyjaźni na O.. to szczera prawda, każdy tu spotka Kogoś dla siebie
Cudownych ludzi poznałam na spotkaniach , piękne znajomości się zacieśniły , przyjaciół od serca, jak swoje odbicie lustrzane duszy. Czego chcieć więcej , a pomoc strumieniami ze wszech stron płynie. O... przywraca wiarę w ludzi
Kasik 21:47, 12 mar 2017

Rosa napisał(a)

Kasiu ja to wszystko wiem. Jestem na "O" prawie od początku jego powstania . Znam dużo wątków, ale akcji jak u Was w ogrodzie i na taką skalę nigdzie nie widziałam . Pewnie dlatego tak się wzruszyłam.
Dziękuję za życzenia i pozdrawiam serdecznie

Jakoś tak się szczęśliwie poukładało, że dopadła nas Przyjaźń
Odwiedzamy się nie tylko przy okazji zjazdów, ale też spędzamy ze sobą wiele dni w roku. Byliśmy razem na wczasach, jeździmy do siebie w czasie urlopu , witamy nowy rok od jakiegoś czasu. I te parę dni wspólnego pobytu są - nieraz leniwe, a nieraz pracowite. Po prostu spędzamy je jak w rodzinie - jedziemy i co nam przyjdzie do głowy to realizujemy
Basilikum 21:49, 12 mar 2017

wpaniale
Kasik 21:49, 12 mar 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)

Fajnie mieć takich znajomych. Co do przyjaźni na O.. to szczera prawda, każdy tu spotka Kogoś dla siebie
Cudownych ludzi poznałam na spotkaniach , piękne znajomości się zacieśniły , przyjaciół od serca, jak swoje odbicie lustrzane duszy. Czego chcieć więcej , a pomoc strumieniami ze wszech stron płynie. O... przywraca wiarę w ludzi

Jeśli człowiek jest otwarty na ludzi, a do tego ma wrażliwość ciut wyższą niż przeciętną ( a my ogrodomaniacy mamy ją) to o przyjaźń nie trudno.
Kasik 21:50, 12 mar 2017

Basilikum napisał(a)
wpaniale

też tak uważam. :
jankosia 23:47, 12 mar 2017

Przyszłam ponadrabiać zaległości na opuszczonych ostatnio wątkach a tu tak przyjemnie i ciepło na koniec się zrobiło to nawet nie pamiętam z jakim pytaniem przyszłam. Ale to nieważne

A widok czystej, spulchnionej, wygrabionej i wyrównanej ziemi to człowiek powinien sobie jako tło pulpitu ustawiać na komputerze
Kindzia 20:10, 13 mar 2017

Najpierw to " czystą, spulchnioną, wygrabioną i wyrównaną ziemię" trza mieć...żeby sobie tapetkę zrobić...jakoś mnie martwi w tym roku ogrom tej wiosennej roboty. A pogoda niesprzyjająca jest
Błocko jak było tak jest i znowu ma padać...śmietnik mam zostawić czy co???
malgorzata_s... 20:12, 13 mar 2017

Moje Ty Słonko Wróciłaś czy tylko zaglądasz?
Nikita 23:09, 15 mar 2017

Kasiu, zaglądam w poszukiwaniu wiosny, ale widzę, że u ciebie wiosna już od dawna. Krokusy takie piękne. U mnie tydzień temu ledwo zielone coś z ziemi kiełkowało.
Pozdrowienia dla Grzesia i buziaki dla was.