Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Bogdzia 10:12, 19 mar 2017

U mnie tez dwa klony padły i słyszę ze u innych tez pogrom wsród klonów. Komplecik słodziutki i wiosna sliczna.
Kasik 10:51, 19 mar 2017

Rosa napisał(a)

Spatynują się jak często będziesz przysiadać na nich . Słońce zrobi resztę.
Popatrz tam gdzie nie ma emalii i może porównaj z kamienną makutrą, jeśli jest taka ciężka jak piszesz, to taki przedmiocik z duszą powinien Ci długo posłużyć. Wzdycham z zachwytem jak patrzę na nią, uwielbiam takie smaczki .
Wysyłaj chłopców częściej .....

Na to wysyłanie nie ma szans- to odległość ok 120km. trzeba szukać czegoś bliżej.
Kasik 10:56, 19 mar 2017

anka_ napisał(a)
Kasiu mebelki cuuudowne. Donica zresztą również.

Mi też się podoba
Kasik 11:23, 19 mar 2017

Katkak napisał(a)
KAsia w mebelkach się zakochałam, przecudne są kochane, przytulaśnie i ten kolor . Donica też przeogromnie mi się podoba. Naprawdę cudowna jest .

KAsia- szukałam ich już bardzo długo. Formy i rodzaje przewijały się w głowie i w kompie. Dopiero jak je zobaczyłam, to powiedziałam, że są takie jakie miały być. Doniczka- wartość dodana z wyjazdu. No i miła niespodzianka dla mnie .
olga80 11:23, 19 mar 2017

Piękne mebelki i prymule
Kasik 11:34, 19 mar 2017

Ewa777 napisał(a)
Zakupy udane Krokusy wyszły Prymulki prześliczne
Wiosna rozgościła się na dobre Pozdrawiam

Wiosna czyni ludzi bardziej kreatywnymi. Sama pokazuje, że co roku jest jej więcej i więcej, a tym samym pobudza nas do większej wyobraźni.
Jeśli natura wytycza nam drogę, to trzeba nią iść i budzić się ze snu zimowego, a tym samym brać się za robotę .
Kasik 11:37, 19 mar 2017

Lukasz2013 napisał(a)
Pozdrowionka zostawiam.

I ja pozdrawiam
Kasik 11:52, 19 mar 2017

boguslawa_madejska napisał(a)
Mebelki śliczne,napewno kawka będzie smakowała.
Podziwiam równo przycięte hort. Córka ma talent ogrodnika no i chęć pomagania ,a z to różnie bywa u młodych.

Bogusiu- ja w tym roku nie pocięłam ani jednej, wszystko robi Karolka. Cieszy mnie to bardzo, bo może kiedyś wykorzysta swoją wiedzę do prac w swoim miejscu

Wrażliwość na piękno, ukochanie przyrody to cechy bardzo przydatne. Może nie w dzisiejszym świecie, ale ja wierzę, że warto je zaszczepiać i pielęgnować.
Może kiedyś będzie "poprawiała" mój ogród? kto wie?
Kasik 12:04, 19 mar 2017

yolka napisał(a)
Mebelki piękne. Kolor oryginalny, czy sama zmieniłaś?. Super to wygląda. Widzę, że wiosna u Cibie spóżnia się też pomimo korzystnej lokalizacji strefowej(tej od mrozu)

U mnie wiosennych kwiatów nie widać dużo, bo ja ich dużo nie sadziłam. Ale z dnia na dzień coś nowego się pokazuje.

Kolorek był taki- nic nie zmieniłam, choć tak jak pisałam wolałabym bardziej szare. Słoneczko mi w tym pomoże.
yolka 13:27, 19 mar 2017

Kasik napisał(a)

U mnie wiosennych kwiatów nie widać dużo, bo ja ich dużo nie sadziłam. Ale z dnia na dzień coś nowego się pokazuje.

Kolorek był taki- nic nie zmieniłam, choć tak jak pisałam wolałabym bardziej szare. Słoneczko mi w tym pomoże.

Kolor jest super, najważniejsze, że nie beżowobrązowy