Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

malgorzata_s... 20:46, 16 mar 2017

Mebelki bomba Będą pasowały super pod pergolę Donica też fajniasta
Prymulki troszkę ucierpiały jednak.Buziaczki
Kasik 07:22, 17 mar 2017

Basilikum napisał(a)
ale piekne te mebelki tak bardz do Ciebie pasuja
i donica mi sie podoba tez
aze prymule mi sie podobaja to pisalam u Gosi

rabatki super wysprzatane

Iza- to dopiero jedna rabatka
Przede mną huk roboty.

Meble udało mi się trafić takie, jakie chciałam. One w sklepie sa dość drogie i szkoda by było ich na dworze trzymać. Te juz są nadszarpnięte przez pogodę, to i nie żal.
Kasik 07:26, 17 mar 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Mebelki bomba Będą pasowały super pod pergolę Donica też fajniasta
Prymulki troszkę ucierpiały jednak.Buziaczki

Bartek z tej donicy cieszył się ogromnie. Zawsze mówiłam, że lepiej człowiek się czuje jak daje, a nie jak dostaje.
Chodził cały dzień i o donicy gadał, ale nie powiem , bo mi tez się bardzo podoba.

Prymulki odżyją, na razie do miseczki z wodą Karolka zapakowała, by je podratować.
Urszulla 07:30, 17 mar 2017

Bombowe te fotele tarasowe przyszłam zobaczyć też jaka wiosna na zachodzierozchodniki będę dziś ciąć. Pozdrawiam
Kasik 07:41, 17 mar 2017

Urszulla napisał(a)
Bombowe te fotele tarasowe przyszłam zobaczyć też jaka wiosna na zachodzierozchodniki będę dziś ciąć. Pozdrawiam

Fotele tarasowe, ale będą stały pod pergola- w kamykowym kole.

Rozchodniki też jeszcze mam do cięcia.
Rosa 07:54, 17 mar 2017

Kasik napisał(a)
Dzisiaj pochwalę się zakupami i nie tylko
Jakiś czas temu wyczaiłam fajny komplecik do posiedzenia. i to za niewielkie pieniądze. Szukałam długo czegoś pod moją kutą pergolę. Już w tym roku mam nadzieje na róże na niej no i kawunia będzie tam smakowała wyśmienicie.

Wpadłam rano z kawką i co zobaczyłam? Mebelki urokliwe i klimatyczne, jakby stworzone do Waszego ogrodu i zapraszające by przysiąść i wypić poranną kawę. Kasiu zawsze można je pomalować i zmienić kolor, ale ja bym tego nie robiła. Te drobne przetarcia wyglądają szlachetnie i dodają im dostojeństwa (a może tak tylko światło się odbija) . Znakomity zakup.
I donica jest prześliczna, wygląda na rękodzieło i ma piękny klasyczny kształt. Synowie mają dobry gust .
pozdrawiam
BasiaLT 08:04, 17 mar 2017

Fotele i stoliczek absolutnie cudne. Fajny mają kolor i będą się wyróżniać na tle zieleni i róż
Kasik 08:24, 17 mar 2017

Rosa napisał(a)

Wpadłam rano z kawką i co zobaczyłam? Mebelki urokliwe i klimatyczne, jakby stworzone do Waszego ogrodu i zapraszające by przysiąść i wypić poranną kawę. Kasiu zawsze można je pomalować i zmienić kolor, ale ja bym tego nie robiła. Te drobne przetarcia wyglądają szlachetnie i dodają im dostojeństwa (a może tak tylko światło się odbija) . Znakomity zakup.
I donica jest prześliczna, wygląda na rękodzieło i ma piękny klasyczny kształt. Synowie mają dobry gust .
pozdrawiam

Tak też sobie pomyślałam, jak jeszcze ich na żywo nie widziałam. Zakup był internetowy Przemalować zawsze można. Mogłyby być jeszcze bardziej spatynowane - byłyby wtedy bardziej szare niż niebieskie.

Donica ciężka okrutnie i być może jest rękodziełem. Lubię takie niecodzienne przedmioty. Chłopcy się postarali.
Kasik 08:26, 17 mar 2017

BasiaLT napisał(a)
Fotele i stoliczek absolutnie cudne. Fajny mają kolor i będą się wyróżniać na tle zieleni i róż

Aż do Gorzowa po nie jechali. No i wygodne bardzo.

Wpadniesz na kawkę to podusię dostaniesz no i kawunię.
Kasik 09:08, 17 mar 2017

Tu kilka krokusików- jeszcze czekają na słoneczko by się rozchylić, ale niektóre jak widać kończą swój żywot.