Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Kasik 18:47, 16 mar 2017

jankosia napisał(a)
Przyszłam ponadrabiać zaległości na opuszczonych ostatnio wątkach a tu tak przyjemnie i ciepło na koniec się zrobiło to nawet nie pamiętam z jakim pytaniem przyszłam. Ale to nieważne

A widok czystej, spulchnionej, wygrabionej i wyrównanej ziemi to człowiek powinien sobie jako tło pulpitu ustawiać na komputerze

U mnie w pracy pulpit z hortkami w domu zmienia się zgodnie z tym co komp. wymyśli. Ale nie powiem - pięknie wygląda ta ziemia. To jest akurat miejsce które było długo przerabiane i urabiane Efekt - oczekiwany.
Kasik 18:51, 16 mar 2017

Kindzia napisał(a)
Najpierw to " czystą, spulchnioną, wygrabioną i wyrównaną ziemię" trza mieć...żeby sobie tapetkę zrobić...jakoś mnie martwi w tym roku ogrom tej wiosennej roboty. A pogoda niesprzyjająca jest
Błocko jak było tak jest i znowu ma padać...śmietnik mam zostawić czy co???

Tak jest i u nas. Pogoda nie daje wiele możliwości. Dla kogoś kto jest w domu - możliwości wiele, bo i po kilka chwil codziennie, to i praca się posuwa. Ale dla nas ?- po pracy zimno i zazwyczaj mokro.

Patrząc na kalendarz- myślę, że się ogarniemy

Kasik 18:54, 16 mar 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Moje Ty Słonko Wróciłaś czy tylko zaglądasz?

Nie powiem, że wróciłam, bo zaprząta mnie wiele innych spraw. Myślę, że jak się wszystko unormuje, to i ochota na forum wróci. Co jakiś czas jestem, by kontaktu całkowicie nie stracić.
Zakwitną kwiatki - będzie inaczej. Przecież Wiesz
Kasik 18:56, 16 mar 2017

Nikita napisał(a)
Kasiu, zaglądam w poszukiwaniu wiosny, ale widzę, że u ciebie wiosna już od dawna. Krokusy takie piękne. U mnie tydzień temu ledwo zielone coś z ziemi kiełkowało.
Pozdrowienia dla Grzesia i buziaki dla was.

Całusy obdzieliłam. Jutro może kwiatków troszkę więcej wkleję. Rozwijają się w słoneczku pięknie. Ale są i takie miejsca, w których dopiero co wychodzą;

Kasik 19:08, 16 mar 2017

Dzisiaj pochwalę się zakupami i nie tylko

Jakiś czas temu wyczaiłam fajny komplecik do posiedzenia. i to za niewielkie pieniądze. Szukałam długo czegoś pod moją kutą pergolę. Już w tym roku mam nadzieje na róże na niej no i kawunia będzie tam smakowała wyśmienicie.

Kasik 19:09, 16 mar 2017

Synkowie pojechali po mebelki i wrócili z piekną donicą

Kasik 19:12, 16 mar 2017

Dzisiaj też przyszła paczka z liliami To jest terapia na ich pokochanie- kupić, posadzić i pokochać.

Cebulki piękne i zdrowiutkie dostawa przedsezonowa w super cenie. Czekałam od początku lutego. Efekt do zobaczenia za kilka miesięcy
Kasik 19:19, 16 mar 2017

No i HIT DNIA

PAczka od Cudownej Osoby, a w niej

KORONKOWE PRYMULE

Dziękuję Gosieńko

Kasik 19:25, 16 mar 2017

No i jeszcze rabatka - Wyplewiona i posprzątana przez Karolcię. Mój kochany skrzat.

Startują rozchodniki

Basilikum 19:43, 16 mar 2017

ale piekne te mebelki tak bardz do Ciebie pasuja
i donica mi sie podoba tez
aze prymule mi sie podobaja to pisalam u Gosi

rabatki super wysprzatane