Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Dorota123 22:42, 04 wrz 2017

Kasik napisał(a)

Bajkowy nie jest. Chciałam dobrze i dałam kwiatom sam kompost. W związku z tym, że u mnie dużo zielonego idzie razem z ziemią na kompost, to jest on bardzo ciężki. A jak wiadomo kwiaty jednoroczne lubią pulchną i przepuszczalną ziemię. Męczyły się od samego początku.
Nie powiem ,że jest brzydko, ale to nie to co zawsze.

Ostatnie z 09.08.17

Nie wybrzydzaj ...... jest pięknie . Ten Twój komplecik wypoczynkowy wygląda jak wydziergany na szydełku, lub uszyty z gipiurowej koronki. Bardzo mi się podoba.
Ewa777 06:44, 05 wrz 2017

Kasiu, poszukaj w szkółkach stacjonarnych. Mogą mieć taniej ambrowce. W ubiegłym roku były u Kapiasa dużo tańsze. Wiem, że to nie Twoje rejony, ale podałam przykład.

Ja też kupiłam taniej, ale nad morzem, więc nie będę Cię drażnić
Kasik 06:47, 05 wrz 2017

Ewa777 napisał(a)
Kasiu, poszukaj w szkółkach stacjonarnych. Mogą mieć taniej ambrowce. W ubiegłym roku były u Kapiasa dużo tańsze. Wiem, że to nie Twoje rejony, ale podałam przykład.

Ja też kupiłam taniej, ale nad morze, więc nie będę Cię drażnić

U mnie w szkółce Przytok - 6 stów- łał!!!!!!!!

Ale widziałam gdzieś miniatury - szczepione na 80 cm po 170
Basilikum 14:14, 05 wrz 2017

Kasik napisał(a)

Pracy nie lubię ostatnio to chociaż filiżanke będę miała fajną.

Hortki w fazie przekwitania, ale dziekuję bardzo za uznanie.

ja tez nie lubie i sie zastanawiam po co ja tu siedze

Rosa mi sie ten zestaw wlasnie bardzo podoba kropki, kratka, kwiatek wlasnie takie rzeczy u nas teraz na czasie

Ambrowiec sliczny jest moze sie uda taniej dostac

a Taras i tak zachwyca
BasiaLT 21:49, 05 wrz 2017

Ależ ci się wszystko cudnie rozwinęło... jej... jak tylko trochę się wyrobię u siebie to wproszę się na kawę i podziwianie.
Rosa 23:39, 05 wrz 2017

Basilikum napisał(a)

Rosa mi sie ten zestaw wlasnie bardzo podoba kropki, kratka, kwiatek wlasnie takie rzeczy u nas teraz na czasie

Kasiu-Kasik
przepraszam za tę dyskusję, na Twoim wątku.
Basilikum - Izo
Gdyby wszystkim podobało się to samo, świat byłby nudny .
Kindzia 12:09, 08 wrz 2017

250...to i tak nie drogo po cenie, która Ci ostatnio podałam

Ja lubię siedzieć w pracy, zazwyczaj...ale dzisiaj coś mnie bardzo nosi do Pszczyny...może to ta wizja ciepełka Będę na słoneczku leżeć
Margarete 12:44, 08 wrz 2017

Kasia bajkowe masz te hortensje i tak cudnie przebarwione - moje nie dośc że małe kwiatostany mają to jeszcze część poprzypalało słońce zanim sie przebarwiły. I trawy cudne - że o tarsie juz nie wspomne pełnym kwiatów ( i nie narzekaj że taras w tym roku brzydki bo nikt poza tobą tego nie widzi )
Gratuluje wam ogrodu !
Buziaki!
malgorzata_s... 14:41, 08 wrz 2017

Kasiu widziałam pytanie u Gosi o czosnki. Mają wiotka łodyżkę a ciężką głowę. Sadź tak aby miały się o co oprzeć albo tak aby podpórkę zrobić. Ja mam na tej rabatce z ciurkadłem i musiałam podpierać.
Kasik 14:49, 08 wrz 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu widziałam pytanie u Gosi o czosnki. Mają wiotka łodyżkę a ciężką głowę. Sadź tak aby miały się o co oprzeć albo tak aby podpórkę zrobić. Ja mam na tej rabatce z ciurkadłem i musiałam podpierać.

Małgoś myślałam, że w tym kole co ostatnio robiłam,Pomiędzy Adagio. Pomiędzy Adagio i rozchodnikiem posadzę wczoraj zakupione czosnki Globemastery Kupiłam trzy sztuki , ale ju z sa podwójne Już się cieszę na ich kwitnienie.