Nie wybrzydzaj ...... jest pięknie . Ten Twój komplecik wypoczynkowy wygląda jak wydziergany na szydełku, lub uszyty z gipiurowej koronki. Bardzo mi się podoba.
Kasiu, poszukaj w szkółkach stacjonarnych. Mogą mieć taniej ambrowce. W ubiegłym roku były u Kapiasa dużo tańsze. Wiem, że to nie Twoje rejony, ale podałam przykład.
Ja też kupiłam taniej, ale nad morzem, więc nie będę Cię drażnić
Kasia bajkowe masz te hortensje i tak cudnie przebarwione - moje nie dośc że małe kwiatostany mają to jeszcze część poprzypalało słońce zanim sie przebarwiły. I trawy cudne - że o tarsie juz nie wspomne pełnym kwiatów ( i nie narzekaj że taras w tym roku brzydki bo nikt poza tobą tego nie widzi )
Gratuluje wam ogrodu !
Buziaki!
Kasiu widziałam pytanie u Gosi o czosnki. Mają wiotka łodyżkę a ciężką głowę. Sadź tak aby miały się o co oprzeć albo tak aby podpórkę zrobić. Ja mam na tej rabatce z ciurkadłem i musiałam podpierać.
Małgoś myślałam, że w tym kole co ostatnio robiłam,Pomiędzy Adagio. Pomiędzy Adagio i rozchodnikiem posadzę wczoraj zakupione czosnki Globemastery Kupiłam trzy sztuki , ale ju z sa podwójne Już się cieszę na ich kwitnienie.