Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

sylwia_slomc... 21:36, 28 sie 2017

Kasiu, Grzesiu przepięknie skomponowaliście rabaty , Hortensje najpiękniejsze na forum chyba u Was właśnie, Ja się tez w nich zakochałam. niesamowite masz te kompozycje traw , hortek jeżówek i rozchodników, Brawo, Maja powinna być
23:12, 28 sie 2017
Kasik napisał(a)

Kasiu jak spojrzałam teraz na zdjęcia Twoich prześlicznych hortensji to pomyślałam,że są tak pyszne w odbiorze jak w smaku pianki marshmallow
Autentycznie mi się tak skojarzyło.Słodziutkie i lekkie po prostu mniam te Twoje hortensje
Mam nadzieję ,że i ja dochowam się takich okazów.
Miskanta Adagio mam zamówionego i dlatego dopytywałam się Ciebie o niego czy jesteś zadowolona bo się wahałam.Ale widzę,że to dobry wybór
ML mam trzeci rok,ładnie rośnie.
Doczytuję na forum o jego bracie Morning Bright.Ciekawą ma barwę.

Dziękuję Kasiu za odpowiedzi.
Dorota123 09:50, 29 sie 2017

Duży i tak pięknie zadbany ogród. Robi wrażenie, dawno nie pokazywałaś tarasu może jakieś fotki z niego.
Mala_Mi 07:38, 30 sie 2017

Kasik napisał(a)

Co to za trawka ??

Kasiu, u Ciebie wszytko jest takie dorodne, zdrowe, bujne.. aż wstyd to pisać, ale cholera mnie bierze na swoje i zazdrość na Twoje.

I dzieci pomocników ogrodowych zazdraszczam... moje nie ogrodowe.. i nie tykają się ogrodu.

Edit.. masz cudnie
AgnieszkaW 13:21, 30 sie 2017

Kasiu, w ogrodzie masz zjawiskowo
Kasik 18:56, 30 sie 2017

Basilikum napisał(a)

no musi byc i beda sie calowac na tle Waszych rabat

No pewnie Poszliby choć do altanki
Kasik 19:00, 30 sie 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Kasiu, Grzesiu przepięknie skomponowaliście rabaty , Hortensje najpiękniejsze na forum chyba u Was właśnie, Ja się tez w nich zakochałam. niesamowite masz te kompozycje traw , hortek jeżówek i rozchodników, Brawo, Maja powinna być

Sylwia- takie słowa są bardzo miłe. Niektórzy mają ogród cały czas , a mój apogeum ma pod koniec lata. Ale tak to jest, jak się zdecydowałam na hortki. Oczywiście nie można powiedzieć, że nie mam nic innego, bo i różne i rodki z azaliami, ale najładniejszy jest teraz.

Jest taki nasz i nie wiem czy nawet gdybym mogła to bym na taki program sie zdecydowała. Nie ma jednak tematu. Na Ogrodowisku jest tyle perełek, że Maja ma z czego wybierać.
Kasik 19:02, 30 sie 2017

Kaska napisał(a)

Kasiu jak spojrzałam teraz na zdjęcia Twoich prześlicznych hortensji to pomyślałam,że są tak pyszne w odbiorze jak w smaku pianki marshmallow
Autentycznie mi się tak skojarzyło.Słodziutkie i lekkie po prostu mniam te Twoje hortensje
Mam nadzieję ,że i ja dochowam się takich okazów.
Miskanta Adagio mam zamówionego i dlatego dopytywałam się Ciebie o niego czy jesteś zadowolona bo się wahałam.Ale widzę,że to dobry wybór
ML mam trzeci rok,ładnie rośnie.
Doczytuję na forum o jego bracie Morning Bright.Ciekawą ma barwę.

Dziękuję Kasiu za odpowiedzi.

Bardzo prosze, pytaj ile chcesz

Dziękuje za przemiłe słowa, a hortki rosną tak szybko, że ani się obejrzysz
Kasik 19:08, 30 sie 2017

Mala_Mi napisał(a)

Co to za trawka ??

Kasiu, u Ciebie wszytko jest takie dorodne, zdrowe, bujne.. aż wstyd to pisać, ale cholera mnie bierze na swoje i zazdrość na Twoje.

I dzieci pomocników ogrodowych zazdraszczam... moje nie ogrodowe.. i nie tykają się ogrodu.

Edit.. masz cudnie

Ania- przecież wiesz, że to zależy od wielu czynników. Niekiedy od nas niezależnych. Twój ogród jest piękny zawsze. Choćby nie wiem co.

Z Twoją pomocą dźwignie się z kłopotów, bo przyjdzie nowa wiosna i na nowo roślinki wyjdą by cieszyć.

Dzieci- to prawda- też są trochę zakręcone.

Dzięki za słowa.
Kasik 19:09, 30 sie 2017

AgnieszkaW napisał(a)
Kasiu, w ogrodzie masz zjawiskowo

Aga- gdzie mi do Ciebie

Ale za miłe słowa- cmokam bardzo.