Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród, a najlepiej piękny ogród - jak się do tego zabrać?

Ogród, a najlepiej piękny ogród - jak się do tego zabrać?

Kamajla 22:13, 12 kwi 2015

Bukszpany pocięte, ale "kulki" nie wiem czy nie poprawiać? Czy przy następnym cięciu?

Kamajla 22:18, 12 kwi 2015

Jakość zdjęć bardzo średnia, ale telefonem robiłam. Czasu na bieganie po aparat nie było. Wczoraj poza zakupami w ogrodzie zrobiłam wielkie NIC, a dzisiaj dzieliłam kilka Buchanani i dosadziłam 4 na frontowej, podzieliłam Evergold szt 2, bo jeden mi wypadł (nie wiem dlaczego?), posadziłam tatarak do donicy i jednego podzieliłam, uporałam się ze sporą częścią chwastów. Mało czasu, mało na ogrodowe poczynania

Spadam, uściski dla wszystkich
jazzy 22:44, 12 kwi 2015

Fajnie skulkowane buksy Ja dzisiaj 4 sztuki opitoliłam ale miałam frajde, choć ich nowy kształt pozostawia wiele do życzenia
Twoje jak z kataloga
Malgosik 23:07, 12 kwi 2015

Ile trzmielinka kosztowała i tatarak?
Kamila Twoje doświadczenia są mi bardzo bliskie, bo często pojawiają się w moim życiu tak holowanie jak pożegnanie. Ściskam.
Zielona 00:32, 13 kwi 2015

Kamilka - a te długaśne liście to nie są czosnki? Mi wyglądają na czosnki własnie
Kamajla 09:08, 13 kwi 2015

jazzy napisał(a)
Fajnie skulkowane buksy Ja dzisiaj 4 sztuki opitoliłam ale miałam frajde, choć ich nowy kształt pozostawia wiele do życzenia
Twoje jak z kataloga

Jazzy przecież widomo, że tego najładniejszego pokazałam ale w sumie te mniej udane egzemplarze to nie wina mojego kiepskiego cięcia, tylko takie mniej udane niektóre z plantacji przyjechały. Ale co tam, podkarmimy, to nadrobią
Kamajla 09:10, 13 kwi 2015

Malgosik napisał(a)
Ile trzmielinka kosztowała i tatarak?
Kamila Twoje doświadczenia są mi bardzo bliskie, bo często pojawiają się w moim życiu tak holowanie jak pożegnanie. Ściskam.

Dzięki za uściski.
Trzmielina i tatarak po 7 zł. Tatarak nie wiem po ile chadza, trzmieliny widywałam i po 4-5 zł, ale u Stefana ładnie rozrośnięte, więc nie pożałowałam.
Kamajla 09:16, 13 kwi 2015

Zielona napisał(a)
Kamilka - a te długaśne liście to nie są czosnki? Mi wyglądają na czosnki własnie

Martuś, oczywiście masz rację Zupełnie zapomniałam, że w tym miejscu posadziłam czosnki, o takie:

Ale gapcio ze mnie... Dobrze, że zostawiłam sobie tekturki to zagadka szybko się rozwiązała. Nie wiem tylko, czy w ogóle bym sprawdzała, gdyby nie Twoja sugestia

W takim razie na jednym ze zdjęć to nie był wcale pąk tulipana
Kuba 09:44, 13 kwi 2015

Ale Ci zazdroszczę tych zakupów, innych rzeczy - nie bardzo ,
na zdjęciu tatarak z konwalnikiem to gotowe zestawienie na rabatę lub do doniczki- to połączenie jest świetne
buksy jak bym bardziej skulkowała żeby były gładziutkie jak piłka
ewakatowice 09:46, 13 kwi 2015

Dobrze, że u Ciebie wszystko porobione można siedzieć i gapić się na wyrośnięte tulipany.
Ciekawe jakie to ??

I nie sposób nie zachwycić się zakupami, cudowności