Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród, a najlepiej piękny ogród - jak się do tego zabrać?

Ogród, a najlepiej piękny ogród - jak się do tego zabrać?

Toszka 14:50, 02 lip 2014

Iwk4 napisał(a)
(...)
edytowałam:
Ja tak w ogóle to jakieś de javu miałam, jak zobaczyłam twój projekt. Przeleciałam wszystkie stronki, bo myślałam, że wcześniej był wklejony ten projekt, ale nie... więc sobie myślę, ze po prostu widać, że to projekt Danusi, wszystkie projekty tą samą ręką robione i tą samą techniką.

Uspokoję cię, ze mogłaś ten projekt (w części) widzieć na wątku u Danusi jak pisała, ze zapracowana jest. Zwłaszcza drzewko z żywopłocikiem można było zauważyć
Viola 16:03, 02 lip 2014

Kamilo, cieszę się Twoim szczęściem
grazyna_olsz... 16:25, 02 lip 2014

Witam Pozdrawiam
Fajnie że zaczynasz od super projektu ominie Cie przesadzanie wyrzucanie i takie tam niepotrzebne prace jak sie sadzi na chybił trafił .
Będę zagladać jak pozwolisz jak ogród bedzie piekniał
leon60 16:31, 02 lip 2014

Przepiękny projekt ! No kochana teraz do dzieła i będziesz miała swój prywatny raj
as226 18:24, 02 lip 2014

Kamila cudownie będzie ....
Donia72 20:23, 02 lip 2014

No to czekamy na dalszy ciągProjekt jest
MalgosiaR 21:24, 02 lip 2014

Kamila gratulacje, teraz bedzie latwiej i coraz piekniej. Trzymam kciuki za wytrwalosci i sily do pracy, byle do przodu.
asica 22:11, 02 lip 2014

Z ciekawością będę śledzić ogrodowe postępy.
Zuzula 09:53, 03 lip 2014

Kamajka uchichła. Pewnie siedzi i myśli.
Kamajla 10:48, 03 lip 2014

Iwk4 napisał(a)
Kamilko, bardzo ładny ten projekcik. Teraz tylko rabatka po rabatce.
Wiesz, masz takie półkole przy placyku ze źródełkiem, jak ja chciałam uzyskać przy moim dębie. Tylko ja chciałam obwódkę z bukszpanu, a za nim hortensje limki i dołożyć ciurkadełko. Mój eMuś nie pozwala zdjąć kawałka kostki, więc poczekam chwilę, może nam się ten obraz poukłada.
Pięknie będziesz miała. Jestem zachwycona.

edytowałam:
Ja tak w ogóle to jakieś de javu miałam, jak zobaczyłam twój projekt. Przeleciałam wszystkie stronki, bo myślałam, że wcześniej był wklejony ten projekt, ale nie... więc sobie myślę, ze po prostu widać, że to projekt Danusi, wszystkie projekty tą samą ręką robione i tą samą techniką.

Dzięki Iwonko mam nadzieję, że faktycznie Wam sie ten obraz poukłada i uda się zrobić to tak jak sobie wymyśliłaś.

Co do projektu, to chyba faktycznie kwestia określonego stylu Danusi