Violu, zgadza się, to egzemplarz szczepiony (na 2m) zwany Gumball'em. Mam nadzieję, że mu u mnie dobrze będzie Plan co będzie pod jest - wszosy/wrzośce, trawy, żywopłot cisowy, cyprysiki filfera aurea nana.
No się zmartwiłam, że na serial trzeba poczekać. Projekt w drodze, potem urlop, potem goście ... i czekanie ... ale jakbyś od sąsiadów pożyczyła więcej narzędzi ogrodowych, to by ci goście rabatki chociaż przekopali.
Iwonka, ambrowiec pięknie przebarwia się jesienią i aż się nie mogę doczekać coś mi chodzi po głowie, że jest jakaś odmiana, ktora jakoś inaczej się wybarwia, ale nie jestem pewna czy nie mylę z jakimś innym drzewkiem. Buksiki po 4 zł.
A z serialami to tak już podczas wakacji jest, Ci co oglądają czekają na wrześniowe nowe serie
Kamila czy wersja ambrowca gumball to jest ta miniaturowa? W sensie, że dorasta do 5m? Możesz powiedzieć ile Cię kosztował? Też na niego polowałam, jeszcze w zeszłym roku, ale gumball nigdzie nie mogłam dostać. Pozdrawiam.
Dzięki Iwonko chociaż ja do wczoraj przez rok na urlopie macierzyńsko/rodzicielskim byłam dzisiaj synek kończy rok.
od dzisiaj urlop wypoczynkowy, a od września powrót do pracy...
Kasiu, chyba właśnie tak mniej więcej to wygląda. Szczepiony na 2m, korona ma dorosnąć do kuli ok. 2,5-3m średnicy czyli wychodzi, że na wysokość będzie ok. 5m.
Ja pojechałam po mojego spory kawałek od miejsca zamieszkania (prawie 70 km), ale opłacało się do passata kombi wszedł na styk - koronę zawinęli w taką miękką siatkę i trzymali od środka, żeby bagażnik się domknął ja prowadziłam, a obok siedziała donica cena na pw