Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na Łowieckiej

Na Łowieckiej

agata19762 22:48, 27 sie 2015

Ilonko uwielbiam ten Twój ogród !!!
kitek81 23:04, 27 sie 2015

ale te rozplenice dają czadu!

i jaka decyzja? ścinasz włosy?
inag 01:22, 28 sie 2015

Agatan24 napisał(a)
Mierzylas moze te swoje hameln jakie wysokie sa?

O żesz kurde...! Całkiem mi to z głowy wyleciało PRZEPRASZAM!!!!
Obiecuję Ci jutro już na pewno! Mam nadzieję, że nie jesteś zła
inag 01:28, 28 sie 2015

nawigatorka napisał(a)
Dziękuję Ilonko.jesteś wielka.czyli zima jak wszysto stoi to jest ozdobnie.a wiosna widzę szybciej rozchodniki niż rozplenice ruszają.te rabate plus cisy kokumnowe widzialabym przed swoim domkiem ogrodnika ale w zwirowisku.a za ta rabata ściana z trzcinnikow.a wysiawaja Ci się rozplenice bo ja dziś sadziłam swoje siewki.

Zimą było całkiem fajnie. Rozplenic nawet nie powiązałam i myślałam, że będą latały po całym ogrodzie tak jak miskanty cukrowe (które właśnie wczoraj wyrzuciłam), a one pięknie trzymały się kępek. Ani jedno źdźbło nie leżało na trawie. Byłam bardzo pozytywnie zaskoczona.
Rozchodniki u mnie były zdecydowanie szybsze. Twoja koncepcja brzmi bardzo zachęcająco
Ja tam nie zauważyłam by cokolwiek się wysiało.. Nic a nic. Może wyplewiłam ale z tego co pamiętam żadne trawki się nie nasiały, które bym wyrywała. Raczej inne chwasty, których o bycie rozplenicami nie podejrzewam
inag 01:29, 28 sie 2015

babka napisał(a)
Ślicznie ta rabata wygląda przez cały czas, coś mnie kusi zpapugować

Papuguj - ja też papugowałam i wcale tego nie ukrywam
inag 01:31, 28 sie 2015

agata19762 napisał(a)
Ilonko uwielbiam ten Twój ogród !!!

Nie spodziewałam się kiedyś usłyszeć coś takiego...
Nie wiem co powiedzieć. - Bardzo Ci dziękuję!!! Kochana jesteś
inag 01:32, 28 sie 2015

kitek81 napisał(a)
ale te rozplenice dają czadu!

i jaka decyzja? ścinasz włosy?

No przesadziły dziewczyny w tym roku. Na wiosnę już żadnych wspomagaczy nie dostaną na pewno!
Na razie się wacham a muszę być pewna, żeby sobie później w brodę nie pluć
nawigatorka 09:21, 28 sie 2015

inag napisał(a)

Zimą było całkiem fajnie. Rozplenic nawet nie powiązałam i myślałam, że będą latały po całym ogrodzie tak jak miskanty cukrowe (które właśnie wczoraj wyrzuciłam), a one pięknie trzymały się kępek. Ani jedno źdźbło nie leżało na trawie. Byłam bardzo pozytywnie zaskoczona.
Rozchodniki u mnie były zdecydowanie szybsze. Twoja koncepcja brzmi bardzo zachęcająco
Ja tam nie zauważyłam by cokolwiek się wysiało.. Nic a nic. Może wyplewiłam ale z tego co pamiętam żadne trawki się nie nasiały, które bym wyrywała. Raczej inne chwasty, których o bycie rozplenicami nie podejrzewam

Bardzo dziękuję.ja swoje rozplenice na innej rabacie miałam powiązane ale z tego co wiem to wiąże się je głównie by nie wygnily od środka.a i jeszcze myślę o cebulach tam na wiosnę gdy traw brak.a co najważniejsze M zaakceptowal wczoraj plan
A widziałaś fotki siewek jak pokazywalam u mnie? Tez większość twierdziła ze to chwast
Agatan24 14:41, 28 sie 2015

inag napisał(a)

O żesz kurde...! Całkiem mi to z głowy wyleciało PRZEPRASZAM!!!!
Obiecuję Ci jutro już na pewno! Mam nadzieję, że nie jesteś zła

Nie no co Ty czekam cierpliwie.
inag 16:10, 28 sie 2015

Agatka, byłam. Mierzyłam i się przy okazji zdziwiłam! Te najwyższe kłoski mają równo po 100cm! Dwa razy mierzyłam bo nie wierzyłam (nawet mi się zrymowało) Teraz muszę uciekać. Wieczorem wpadnę ale jak chcesz to jutro zrobię Ci fotkę z miarką żebyś zobaczyła sama.
Do wieczora!