Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na Łowieckiej

Na Łowieckiej

siakowa 22:24, 26 sie 2015

inag napisał(a)

Ty się lepiej pochwal swoim warkoczem do pasa

Nigdy nie sięgały me włosy niżej niz do ramion a z reguły między szyję a ramiona a.I ja zaliczyłam krótkie włosy takie 5 cm
Agatan24 22:25, 26 sie 2015

inag napisał(a)

Kopiesz leżącego wiesz???
Kurcze dziewczyny, od wczoraj przez Was myślę o fryzjerze. Na jakimś spotkaniu Ogrodowiska pewnie będę jedyną z włosami za ramiona Od razu mnie poznacie w razie czego

Myslenie tu nic nie pomoze u mnie wezystko stalo sie w 10 minut. Pojechalam z mysla podciecia tylko a wrocilam z krotkimi wlosami. Po prostu to byl chyba ten dzien i ten moment i stalo sie powiedzialam sobie raz sie zyje potrzebuje zmiany i stwierdzilam ze jak cos to przeciez odrosna to nie reka czy noga. I tak juz 2 lata nosze sie krotko
Iwk4 22:40, 26 sie 2015

inag napisał(a)

a dziecko samo klocki układa na podłodze bo mamusia na Ogrodowisku...

O 22.02 - to już chyba śpi to dziecko
kitek81 22:42, 26 sie 2015

ja też mam włosy do ramion, więc nie byłabyś sama
w zeszłym tyg byłam u fryca i też mnie kusiło, zeby ściąć na krótko-ale nie, wolę pospać rano dłużej już i tak sporo czasu tracę na dojazdy do tyry!
Viola 00:12, 27 sie 2015

No co Wy z tymi włosami, tu o ogrodach sie drogie panie rozmawia dziewczyny widziałam to urządzenie do scinania darni w internecie, bajka mówię Wam. Miałam nadzieję, że można wypożyczyć gdzieś w wypożyczalni, ale nie mają tego kupić, nie kupię bo też kasy nie mam na takie luksusy. I jak Agatka od zera w zeszłym roku z narzedziami zaczynałam ja tez blokers jestem to rozumiem
inag 01:34, 27 sie 2015

agata19762 napisał(a)

moje młodsze 5,5 roku śpi a to starsze...13,5 w łazience już 45 minut...
a ja nogi moczę bo cały dzień w ogrodzie w japonkach

Zazdroszczę bo moje 2,5 roczne chodzi spać o takich porach, że nawet nie piszę
Łazienka zajęta ale przynajmniej masz czas na relaks
inag 01:36, 27 sie 2015

babka napisał(a)

Nie będziesz jedyna, będę krok za Tobą

A nie możesz być krok przede mną??? Zawsze to jakoś lepiej kogoś przed szereg wypchać
inag 01:38, 27 sie 2015

siakowa napisał(a)

Nigdy nie sięgały me włosy niżej niz do ramion a z reguły między szyję a ramiona a.I ja zaliczyłam krótkie włosy takie 5 cm

U mnie najkrótsze to były do połowy szyi. Nie wspominam tego dobrze. Ani to związać ani rozpuścić. Ciągle wpadały do oczu na dworze.
inag 01:39, 27 sie 2015

Agatan24 napisał(a)

Myslenie tu nic nie pomoze u mnie wezystko stalo sie w 10 minut. Pojechalam z mysla podciecia tylko a wrocilam z krotkimi wlosami. Po prostu to byl chyba ten dzien i ten moment i stalo sie powiedzialam sobie raz sie zyje potrzebuje zmiany i stwierdzilam ze jak cos to przeciez odrosna to nie reka czy noga. I tak juz 2 lata nosze sie krotko

A co M na to powiedział? Nie zaskoczył się? Spodziewał się takiej zmiany?
inag 01:42, 27 sie 2015

Iwk4 napisał(a)

O 22.02 - to już chyba śpi to dziecko

Hm... Jakby to napisać... codziennie zasypia około 23... Nie wiem jak to zmienić. Muszę przestać go chyba kłaść spać w ciągu dnia. Problem tylko polega na tym, że ta jego dżemka bardzo mi się przydaje...