Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na Łowieckiej

Na Łowieckiej

inag 01:54, 27 sie 2015

kitek81 napisał(a)
ja też mam włosy do ramion, więc nie byłabyś sama
w zeszłym tyg byłam u fryca i też mnie kusiło, zeby ściąć na krótko-ale nie, wolę pospać rano dłużej już i tak sporo czasu tracę na dojazdy do tyry!

Delikatnie za ramiona to mam teraz Zwiąże lub podepne i nie ma problemu. Mnie kusi tak bardziej drastycznie tylko właśnie boję się modelowania.
inag 01:56, 27 sie 2015

Viola napisał(a)
No co Wy z tymi włosami, tu o ogrodach sie drogie panie rozmawia dziewczyny widziałam to urządzenie do scinania darni w internecie, bajka mówię Wam. Miałam nadzieję, że można wypożyczyć gdzieś w wypożyczalni, ale nie mają tego kupić, nie kupię bo też kasy nie mam na takie luksusy. I jak Agatka od zera w zeszłym roku z narzedziami zaczynałam ja tez blokers jestem to rozumiem

Też czytałam o nim. Ci co go używali pisali, że to okropnie ciężkie jest i nieporęczne. No i naprawdę za takie pieniądze to się nie opłaca... W końcu nie używa się tego tyle, zeby ten wydatek się zwrócił..
Kuba 04:58, 27 sie 2015

inag napisał(a)

Kopiesz leżącego wiesz???
Kurcze dziewczyny, od wczoraj przez Was myślę o fryzjerze. Na jakimś spotkaniu Ogrodowiska pewnie będę jedyną z włosami za ramiona Od razu mnie poznacie w razie czego

a Ty kochana myslisz że wszystkie ogrodniczki mają krotkie włosy? Nic bardziej mylnego, poznałam już kilka i wszystkie miały włosy po pas...
ja lubię zmiany, dlatego ciągle ścinam a potem cią gle zapuszczam...
jak Cię korci zmienić fryzurę to tnij śmiało, zapuszczanie wcale tak nie boli jak się wydaje, ale co się mąż nagada, to się pewnie krótkich na długo odechce
Konieczki 06:10, 27 sie 2015

Dzięki cofnęłam się raptem dwie strony i znalazłam porównanie
Co do włosów krótkie zawsze odrosną a żałować że się nie spróbowało ...
amelia_b 07:08, 27 sie 2015

Włosy krótkie ja mam jak Dorota Gardias z dłuższą grzywą 3 tyg temu miałam za ramiona, najpierw ścięłam grzywkę a za tydzień całe na krótko
nawigatorka 08:07, 27 sie 2015

Koniecznie zrezygnuj z drzemki.niebawem bexzie w takim wieku ze da się działać juz z Nim a wolne wieczory bezcenne.u mnie życie zaczyna się po 20. Młodsza moja juz tez przestaje spać w dzień powol... Ale o 20 juz spi
nawigatorka 10:32, 27 sie 2015

Pozdrowiwnia z fryzjerskiego fotela przesyłam
Konieczki 10:43, 27 sie 2015

Ja jeszcze w sprawie miśków - w jakim rozstawie mam je posadzić? Myśle coby trawska powsadzać pomiędzy trochę z tyłu (gracki)? Wieczorkiem podziałam troszkę i poprosze o radę
inag 12:33, 27 sie 2015

Kuba napisał(a)

a Ty kochana myslisz że wszystkie ogrodniczki mają krotkie włosy? Nic bardziej mylnego, poznałam już kilka i wszystkie miały włosy po pas...
ja lubię zmiany, dlatego ciągle ścinam a potem cią gle zapuszczam...
jak Cię korci zmienić fryzurę to tnij śmiało, zapuszczanie wcale tak nie boli jak się wydaje, ale co się mąż nagada, to się pewnie krótkich na długo odechce

Po pas to nigdy nie miałam
Najwyżej sobie perukę zafunduję
inag 12:34, 27 sie 2015

Konieczki napisał(a)
Dzięki cofnęłam się raptem dwie strony i znalazłam porównanie
Co do włosów krótkie zawsze odrosną a żałować że się nie spróbowało ...

Słyszałam kiedyś, ze w większości przypadków lepiej żałować, że coś się zrobiło niż że czegoś się nie zrobiło