Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na Łowieckiej

Na Łowieckiej

inag 16:02, 07 kwi 2016

Ona raczej traw nie sadzi ale kto wie... Werbena tez się jej nie podobała na początku a w tym roku już posiała
frezja 16:08, 07 kwi 2016

inag napisał(a)
Po popikowaniu wyszło prawie 40 doniczek. Zawiozłam je pod folię do ogrodu babci bo tam chyba będą miały lepsze warunki. A i żeby nie było - pikowałam sama To te w czarnych doniczkach jakby ktoś miał wątpliwości

Poszalałaś ogrodniczko )

Dzisiaj pikowałam Carex Frosted Curls ...ależ to żmudne zajęcie. Stipa tydzień temu poszła do doniczek.
MirellaB 16:12, 07 kwi 2016

Ilonka z tego co pisała mi Iwonka i Beatka to stipę już czas zacząć hartować przed majowym wysadzeniem do gruntu, więc nie wiem czy to dobry pomysł, żeby były ciągle pod folią. Dziewczyny radziły wystawiać w ciągu dnia i chować na noc

Z wysiewów babci najbardziej zazdroszczę werbeny. Ta którą wysiałam w domu nie wzeszła i dzisiaj wysiałam ją do gruntu, mam nadzieję, że wzejdzie, bo bardzo mi na niej zależy.
inag 20:13, 07 kwi 2016

frezja napisał(a)

Poszalałaś ogrodniczko )

Dzisiaj pikowałam Carex Frosted Curls ...ależ to żmudne zajęcie. Stipa tydzień temu poszła do doniczek.

No fakt, że pikowanie do fascynujących zajęć nie należy ale cóż, trudne jest życie ogrodnika
inag 20:17, 07 kwi 2016

MirellaB napisał(a)
Ilonka z tego co pisała mi Iwonka i Beatka to stipę już czas zacząć hartować przed majowym wysadzeniem do gruntu, więc nie wiem czy to dobry pomysł, żeby były ciągle pod folią. Dziewczyny radziły wystawiać w ciągu dnia i chować na noc

Z wysiewów babci najbardziej zazdroszczę werbeny. Ta którą wysiałam w domu nie wzeszła i dzisiaj wysiałam ją do gruntu, mam nadzieję, że wzejdzie, bo bardzo mi na niej zależy.

Mirelka, w dzień folia jest otwierana więc nie jest tam gorąco. Zamykana jest na noc. W zeszłym roku też w taki sposób była hodowana werbena i wyrosła super
Jak chcesz to wyślę Ci ją. Jej jest tyle, że ja i tak pewnie sporo jej wyrzucę. Babcia zaszalała
Makao_J 21:52, 07 kwi 2016

O babuniu ale Ty masz rękę do roślin. Pogratulować babci trzeba koniecznie. My lubimy takie ogrodowe złote rączki
inag 22:12, 07 kwi 2016

Dziękuję - przekażę
polinka 22:16, 07 kwi 2016

Ale masz fajnie z taką babcią! Super
nawigatorka 22:20, 07 kwi 2016

a pokazywałąś babci jakies werbenowe albo stipowe inspiracje. albo może nie bo Ci tych sadzonek nie odda

i ja dalej o fotki krateru pytam?
ren133 22:23, 07 kwi 2016

inag napisał(a)
Moja babcia zaszalała z werbeną

Zazdroszczę Ci tej werbeny Ja liczyłam na siewki ale nie wiem czy coś z tego będzie ...