Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na Łowieckiej

Na Łowieckiej

nawigatorka 23:03, 06 kwi 2016

inag napisał(a)
Jemu też się to nie podobało więc nie było tak źle Muszę go jeszcze przekonać do oddania tego modrzewia. Narazie napotykam maleńki opór
Jutro chyba sama zadzwonię do niego bo już się troche niecierpliwie. Ciekawa jestem co powie. W piątek czekam w takim razie na fotki
A mikoryzy w paście jeszcze nie miałam. U mnie dostępna jest tylko w proszku.
jakbyś dzwoniła to może jednak zapytaj
w piatek to fotek raczej nie bedzie bo pewnie M dotrze po zmroku. ale w sobotę to juz tak
nawigatorka 23:05, 06 kwi 2016

inag napisał(a)

Ja do tych sosen to już straciłam ducha ale problem tam jest taki, że wycięcie tych na naszym terenie jeszcze za wiele nie da. Kilka rośnie zaraz za siatką a to obszar gminy. Musielibyśmy pokombinować o pozwolenie na wycięcie także tych. Wczoraj właśnie o tym rozmawialiśmy. Jesienią może pokombinujemy bo oboje mamy coraz większą ochotę na to, a co najważniejsze przemawiają za tym też względy bezpieczeństwa tak jak u Ciebie.
w takich przypadkach zawsze warto we wniosku powoływac się na bezpiczeństwo. Pociesze Cie - nasza działka to obszar natury 2000 a problemów nie mielismy. trzymam i za Was kciuki
inag 23:11, 06 kwi 2016

nawigatorka napisał(a)
jakbyś dzwoniła to może jednak zapytaj
w piatek to fotek raczej nie bedzie bo pewnie M dotrze po zmroku. ale w sobotę to juz tak

Jak Ty długo karzesz czekać no...
Zapytam na pewno czy chcesz czy nie
inag 23:13, 06 kwi 2016

nawigatorka napisał(a)
w takich przypadkach zawsze warto we wniosku powoływac się na bezpiczeństwo. Pociesze Cie - nasza działka to obszar natury 2000 a problemów nie mielismy. trzymam i za Was kciuki

Tak zamierzamy zrobić w razie czego. Zobaczymy jaki będzie efekt choć serce mnie boli na samą myśl.. Nie to zebym te sosny kochała bo jest zupełnie na odwrót ale nie lubię wycinania drzew. Zawsze mi ich żal.
babka 23:48, 06 kwi 2016

Przebrnęłam przez masakryczną ilość postów Nieźle poszorowałaś kochana z tą demolką, ale czasem też tak mam jak mnie co wnerwi lub wzruszy Brawo Jaki teraz kolejny krok ?
A dekorację świetną zrobiłaś, Ty to masz łeb Może cośkolwiek zgapię z Twojego pomysła bo brakuje mi dekoracji na stół. Waciki mam Ale na serio to myślę o kwiatkach na wzór tych, Które na święta robiłaś. Zdolniacha z Cie
Mirka 00:01, 07 kwi 2016

Ilona i co doszły?Wysłałam też do Ani dziś dostała.Od poniedziałku paczka idzie nie wiem za co się tej poczcie płaci.
inag 00:08, 07 kwi 2016

babka napisał(a)
Przebrnęłam przez masakryczną ilość postów Nieźle poszorowałaś kochana z tą demolką, ale czasem też tak mam jak mnie co wnerwi lub wzruszy Brawo Jaki teraz kolejny krok ?
A dekorację świetną zrobiłaś, Ty to masz łeb Może cośkolwiek zgapię z Twojego pomysła bo brakuje mi dekoracji na stół. Waciki mam Ale na serio to myślę o kwiatkach na wzór tych, Które na święta robiłaś. Zdolniacha z Cie
wiem że to głupie bo front teraz wygląda jak po wojnie ale cieszę się, że podjęłam takie kroki Teraz muszę obmyśleć plan dla brukarza. Na razie pomysłu żadnego...
W razie czego moje waciki były moczone w gipsie Jak coś zrobisz to koniecznie pokaż! Lubię oglądać takie rękodzieła
Kibicuję cały czas Twojej nowej donicy!
inag 00:12, 07 kwi 2016

Mirka napisał(a)
Ilona i co doszły?Wysłałam też do Ani dziś dostała.Od poniedziałku paczka idzie nie wiem za co się tej poczcie płaci.

Nie. Nie dostałam Na pewno nie przegapiłam bo cały czas ktoś był w domu. Pewnie jutro przyjdzie. Ja jak Tobie wysyłałam to też miałam obiecane na następny dzień czyli piątek a doszło w poniedziałek... Poczcie już dawno przestałam wierzyć. Najśmieszniejsze, że nie raz się przekonałam że zwykły list i ten ze znaczkiem "priorytet" dochodzą w jednym czasie..
Mirka 00:22, 07 kwi 2016

Ma nadzieję że maluchy przeżyją. Dobrej nocki☺
siakowa 07:27, 07 kwi 2016

co tu się wyprawia?