Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na Łowieckiej

Na Łowieckiej

inag 13:53, 22 mar 2015

elzbieta_g 14:02, 22 mar 2015

piękne zdjęcia ogrodu, krokusiki cudne czyżby u ciebie było słoneczko??? bo u mnie powrót zimy
pozdrawiam
inag 14:06, 22 mar 2015

A to mój nowy "nabytek" Tylko jakoś dziwnie "biało" wyszły te kamienie na zdjęciu. W rzeczywistości są inne. W tych czterech miejscach zaznaczonych doniczkami w obwódce jest miejsce na róże herzogin christiana
inag 14:09, 22 mar 2015

elzbieta_g napisał(a)
piękne zdjęcia ogrodu, krokusiki cudne czyżby u ciebie było słoneczko??? bo u mnie powrót zimy
pozdrawiam

Dzięki
U mnie dziś pięknie świeci słońce. Przez okno wydaje się, że jest bardzo ciepło ale w rzeczywistości jest naprawdę zimo. Wieje taki przenikliwy, nieprzyjemny wiatr... Około południa wyszliśmy z małym na spacer i zmarzliśmy niesamowicie
Udanej niedzieli!!!
elzbieta_g 14:42, 22 mar 2015

inag napisał(a)
A to mój nowy "nabytek" Tylko jakoś dziwnie "biało" wyszły te kamienie na zdjęciu. W rzeczywistości są inne. W tych czterech miejscach zaznaczonych doniczkami w obwódce jest miejsce na róże herzogin christiana
[img size=x]http://assets.ogrodowisko.pl/uploads/p///original.JPG[/img] [img size=x]http://assets.ogrodowisko.pl/uploads/p///original.JPG[/img]

świetnie wyszło
u mnie biały kamyk po czasie przestał być ładny ale u ciebie może szybko nie straci na urodzie tym bardziej , że jak piszesz nie jest taki biały jak na zdjęciu
inag 15:06, 22 mar 2015

To zupełnie nie jest biały kamień. On jest taki mieszany. Ma dużo różu, popielu, trochę kremowego w sobie. Później zrobię zdjęcie z bliska bo to przekłamuje okropnie..

Nie wytrzymałam
kitek81 17:20, 22 mar 2015

wow, ale ładnie bardzo mi się podoba już na tym etapie, a jak jeszcze podsadzisz planowanymi roślinkami będzie cudnie
Viola 17:29, 22 mar 2015

Ilona, przepięknie wyszła ta ścieżka, taki prosty pomysł, a taka świetna realizacja. U Ciebie nawet zimą jest super dzięki tym murkom i ścieżkom.
inag 20:01, 22 mar 2015

Kasia, Viola dzięki za miłe słowo. Bardzo się cieszę, że się Wam spodobało tym bardziej, że trochę się narobiliśmy w ogrodzie ostatnio Fajnie jest się tak zmęczyć a później być w miarę zadowolonym z efektu Ale komu ja to piszę??? Przecież kto jak kto, ale Wy doskonale o tym wiecie
Sabina76 21:20, 22 mar 2015

inag napisał(a)

Piękny ogród i taki czysty, uporządkowany Ścieżka żwirowa wyszła naprawdę super. Tego tam w tym miejscu brakowało. Teraz to widac A co to za drzewko przed świerkiem?